Mielipiteenne Tiina Jylhän nykyisestä ulkonäöstä

Vierailija

Onko hän jonkun mielestä kaunis?

Olenko ainoa, jonka mielestä hänen ulkonäkönsä on lähinnä kummallinen?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Pilannut itsensä. Joskus huomasin, että käytti/käyttää klinikkansa mainonnassa omaa kuvaansa jostakin 90-luvulta, sellaista jossa vaalea korkea nuttura ja makoilee sohvalla tms. Kaunis siinä. Voisiko vanhan kuvan käyttö jotua siitä, että hän itsekin ajattelee kaihoten silloista ulkonäköään?

Vierailija

Varmaan noiden kauneusleikkauksiin hurahtaneiden kuva ns. normaalista muuttuu sillä tavalla että eivät itse edes tajua näyttävänsä kummajaisilta.

Kaliforniassa vanhat naiset ovat kaikki samannäköisiä turpeahuulisia vinosilmäisiä ilmeettömiä kammotuksia. Heidän omasta mielestään se on normaalia.

Vierailija

Tiinaa ja Suvi Pitkästä ei enää erota muuten kuin hiustenväristä. Molemmat pilanneet naamansa täysin. Tiinakin oli joskus kaunis ja näyttävä nainen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten sen ääni oli niin outo? On tainnut vähän mieshormoneita otetaankin on äänikin möreäntynyt.

Varmaankin pitkittynyt keuhkoputkentulehdus.

Vierailija

Aikanaan ollut kyllä kaunis ja fressi. Näkyy kuntoilevan melkoisesti, mutta on tainnut mennä "vähän" yli. Niin paljon lihasmassaa, ettei ole enää kovin naisellista. Kasvot on kyllä tosi groteskit, ja se puheääni..?

Vierailija

Mieheksi muuttuminen on edennyt ja timmissä kunnossa on. Äänestä tuli mieleen se yksi meksikolainen naisjuoksija (en jaksa muistaa nimeä), joka puhui todella niin möreällä äänellä, että se oli hieman koomista jo. Myöhemmin jäi sitten kiinni dopingista eli mieshormonin käytöstä kiinni.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat