Vauva 8kk, ensimmäinen vkl hoidossa.

Vierailija

Ensi viikonloppuna vauvamme on ensimmäisen viikonlopun, eli 2 yötä erossa meistä vanhemmista, kun olemme matkoilla mieheni kanssa toisella paikkakunnalla.
Vähän jännittää mua vaikka tiedän ettei lapsella mitään hätää (todennäköisesti) tule olemaan. Tai toivon ainakin ettei itke silmiänsä päästä koko viikonloppua.
Minkä ikäisenä teillä on lapset ollut hoidossa ensimmäisen kerran kokonaisen viikonlopun?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ei ole vielä ollut koko viikonloppua, ikää 1v7kk. Mutta yksittäisiä öitä on ollut ja hyvin mennyt aina, reippaana ja iloisena tulee kotiin kajauttaen "MOI!" iloisena ja on kuin ei olisi erossa ollutkaan :D

Vierailija

Ja mainittakoon vielä että yhden yön (ilta klo 18 - klo13 seuraava päivä) on ollut lapsemme hoidossa ennen tätä samassa paikassa, jossa nyt koko viikonlopun silloin kaikki meni hienosti. Ei itkuja, nukkui ja söi normaalisti ja oli ihana iloinen oma itsensä. -ap

Vierailija

Tyttö on nyt 1v 8kk ja tämä oli ensimmäinen viikonloppu ilman meitä. Hienosti oli mennyt, nyt vaan on iltspäivän kävellyt tiukasti kummankin perässä.

Vierailija

Esikoinen oli vajaa neljä, kuopuksen synnytys. Kuopus oli 3,5 v kaksi yötä serkkulassa.

Meillä on muksut olleet paljonkin hoidossa, päiväkotiin vuoden vanhana jne. Ei ole ollut tarvetta viikonlopun hoitoon.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En haluais olla se tiukkapipomamma, mutta itse en antaisi koko viikonlopuksi hoitoon tuon ikäistä.

Jokainenhan meistä tekee päätökset ja valinnat oman tilanteen ja elämän mukaan. Ei siinä mielestäni mistään tiukkapipoisuudesta ole kysymys. -ap

Vierailija

Yksittäisiä öitä jo muutaman kuukauden ikäisenä. Muutama päivä siinä puolen vuoden jälkeen. 

Ekan kerran viikon oli vähän vaille yksivuotiaana. Leirilläkin oli viikon jo nelivuotiaana isoveljensä kanssa, oli tämä Pojista miehiä -leiri. En tiedä onko enää olemassa?

Ei ole mitään häiriöitä, on jo 25-vuotias, valtsikan käynyt ja parisuhteessa, vaimo raskaana. Ensimmäistä lapsenlasta innolla odottelen.. 

Vierailija

Meillä 2-vuotias, ei ole vielä ollut kuin kolme kertaa yhden yön kylässä. 8kk iässä en voinut kuvitellakaan jättävänu edes yhdeksi yöksi. Tuo on niin pieni, ettei ymmärrä 1. Ajankulua, 2. Sitä oletteko tulossa takaisin vai ette.

Vierailija

Ärsyttää aina nuo "ihan normaaliksi kasvoi, ei mitään häiriötä, hyvin selvisi hengissä" jne. Joo, todennäköisesti lapsi ei saa loppuelämän traumoja pienestä erossaolemisesta, mutta kyllä se silti surua tuntee. Miksi pitää turhaan aiheuttaa pienelle lapselle ahdistusta ja ikävää?

Vierailija

2v1kk, ei ole vielä ollut yön yli hoidossa. Sen sijaan on lähes päivittäin pari tuntia isovanhempiensa kanssa, kun asuvat samassa pihapiirissä. Tämä riittää meille hoidoksi.

Vierailija

Mistä täällä joku ihan random tuntematon voi tietää, mitä ap:n lapsi tuntee ollessaan hoidossa? Eihän ap edes kertonut kuinka paljon muuten hoitaja on ollut ja nähnyt lapsiaan, onko kenties muita perheenjäseniä (sisaruksia) paikalla ym. Ei kannata heppoisin perustein alkaa psykologia leikkimään, niitä leikkejä voi leikkiä ihan siellä omassa elämässä, omassa pikku keittiössään. =)

Vierailija

No. Kyllä minunkin mielestä 8kk on vähän liian pieni jättää koko viikonlopuksi hoitoon. Ehtii sitä myöhemminkin.
Mutta jokainen tekee niinkun parhaaksi katsoo.

Vierailija

Meillä 11-kuinen ei todellakaan ole ollut yötä hoidossa vielä, muutaman kerran pari tuntia kerrallaan kun ollaan miehen kanssa käyty elokuvissa. Toki vauvat on erilaisia mutta meidän vauva ainakaan ei vielä varmaan pitkään aikaan pärjäisi yökylässä, meillä muuten myös tuossa 8 kuukauden korvilla oli pahin eroahdistus käynnissä ettei pariksikaan tunniksi olisi voinut jättää. Pahimmassa tapauksessahan vauva kerkeää unohtaa teidät?

Vierailija

Siis mitä ihmettä? Miksi 8kk ikäisen täytyy olla teistä molemmista turvallisista vanhemmista erossa koko viikonloppu?? Itsellä 6kk tyttö ja ymmärrän kyllä jos toinen vanhemmista lähtee käymään mummolassa ja ottaa lapsen mukaan. Mutta mikä kiire lykätä yksin mummolaan?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat