toisenlaiset äidit juuri nyt!

Vierailija

Oksennan...

Kommentit (13)

Vierailija

Siis vittu suihkun lattialla hyminää alasti oman veljen edessä, toinen tyttönen yrittää puoskaroida vieressä kätilön hommia..

Vierailija

onko nää ne kommuuni äidit? ihmettelin kovasti sitä isien roolia siinä.  pelkkiä siittokoneita tuntuivat olevan. vaikutti siltä että sen viivin lapsen isä olisi ihan mielellään osallistunut enemmänkin siihen touhuun, mutta nämä bestikset eivät antaneet minkäänlaista tilaa tälle hepulle olla isä. heillä oli oma pikku rinkinsä, ja jos siihen ei solahtanut niin jäi ulkopuolelle. Tuntui todella pahalta, kun soittivat sairaalasta hänelle, että lapsi on muuten syntynyt, että tuutko huomenna katsomaan. ei puhettakaan siitä että mies olisi halunnut tulla katsomaan vauvaa jo sairaalaan, tai ehkä hän olisi jopa halunnut olla oman lapsensa syntymässä alusta asti mukana. Se toinen mies sentään pääsi synnytykseen mukaan, mutta sitäkin piti ihan kummastella että mitäs nyt tehdään? lähteekö lapsen isä ( ja ilmeisen hyvä kaveri jonka kanssa ollaan sänkyyn hypätty )muka viemään naista sairaalaan, kerrassaan ennen kuulumatonta! 

Vierailija

Kieltämättä tuli sellainen vaikutelma, että Eetu on vaan ollut siivosta varten. Mutta mistä sitä koskaan tietää ihmisten keskinäisistä kuvioista.

Vierailija

Mullakin tuli sellainen tunne,että sillä toisella miehellä ei ollut kuin siementäjän arvo.Kuitenkin näytti iloitsevan aidosti isäksi tulosta.Itse en voisi kuvitellakkaan veljeäni mukaan synnytyshetkeen.Enkä edes parasta ystävääni.Minusta se on vaan on jotenkin outoa.

Vierailija

Minulla onkin aina ollut outo kutina Maijusta, ettei hänellä hissi nouse ihan ylös asti. Tämä ohjelma osoitti ennakkoluuloni todeksi. Ei luoja mitä noloa aloittelijahippi-pelleilyä. Kinutaan mukaan ohjelmaan jotta saadaan näyttäytyä erikoisena ihmisenä ja kommuunihippeillä, ja sitten kuitenkin muutetaan kesken ohjelman koko kuvio uusiksi. Olisiko kannattanut ihan oikeasti _kokeilla_ sitä kommuunissa elämistä, ennenkö sen kanssa tunkee telkkariin amatöörihippeilemään? Rastat ja kaikki..no uuuu! Niin hippiä! Ja tottakai muistettiin kuuluttaa rakkaan luonnon hoivaamista, ym kliseistä toisilta matkittua hippipaskaa. Ja miksi ensin luetellaan kiltti hyväuskoinen lammasmainen kirkas hymy naamalla syitä hippikommuunissa elämiseen ja sen hyviin puoliin ja miksi ovat juuri sen tyylin valinneet, jos kuitenkin jo seuraavassa käänteessä ollaan jo sanomassakin, että "Noei me voidakkaa asuu hippienkaa kommuunis ku sit siel kotona tulee vaa oltuu!" En tajunnut niitä selityksiä alkuunkaan! Piti ihan kuunnella uusiksi se kohta, kun en voinut uskoa että joku sanookin syyksi erilleen muuttoon juuri ne syyt jotka juuri luetteli hyviksi puoliksi. Taitaapa olla niin, että kun wannabe-hipit Maiju ja ystävänsä pamahtivat yhtäaikaa paksuiksi, päättivät nopeasti muuttaa yhteen ja kinuta itsensä tuohon ohjelmaan ja näytellä hippikommuunia. Mitenkähän muuten..maistuukohan Maijulle vielä huumehet? Terveisiä vaan Heinolasta. ;) Ps. Yrittäkää löytää edes joku vakaa asumiskuvio lapsillenne, ja unohtaa typerä hippielämän matkiminen ja keskittyä ihan normaalin perhe-elämän saavuttamiseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat