Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys gluteenittomasta pannarista.

Vierailija

Tavallista pannaria tehdessä käsketään ohjeessa yleensä antaa taikinan turvota puoli tuntia ennen paistamista. Gluteenittomissa ohjeissa ei tätä mainita. Eli annanko turvota vai kaadanko sekoitetun taikinan suoraan pellille?

Nimim. ekaa kertaa gluteenitonta pannaria tekemässä

Kommentit (5)

Vierailija

Annat turvota, mutta muista, että gluteenittomassa leivonnassa kannattaa jättää se taikina vähän löysemmäksi, eli katso turvotuksen jälkeen, että se taikina on ihan vähän löysempi kuin tavallinen pannaritaikina.

Vierailija

Entäs kun jossain glut. ohjeissa käsketään leivinpaperi voitelemaan ennen kuin taikinan siihen kaataa. Kannattaako näin tehdä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat