Milloin kannattaa tehdä pioarkakkutalo jos se syödään joulun aikoihin?
Säilytetään pöydällä sellofaanissa, kuknka kauan tuollainen säilyy? Hirveästi himottaisi tehdä jo, mut onko liian aikaista?
Kommentit (8)
Ne kuivuu kyllä aika äkkiä. Lapsuudenkodissani tehtiin piparkakkutalo vähän ennen joulua, ja sen olisi saanut syödä loppiaisena, mutta se oli siinä vaiheessa niin kovaa, ettei siihen hampaat pystyneet...
Vierailija kirjoitti:
Ne kuivuu kyllä aika äkkiä. Lapsuudenkodissani tehtiin piparkakkutalo vähän ennen joulua, ja sen olisi saanut syödä loppiaisena, mutta se oli siinä vaiheessa niin kovaa, ettei siihen hampaat pystyneet...
Yleensähän keksit pehmenee?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ne kuivuu kyllä aika äkkiä. Lapsuudenkodissani tehtiin piparkakkutalo vähän ennen joulua, ja sen olisi saanut syödä loppiaisena, mutta se oli siinä vaiheessa niin kovaa, ettei siihen hampaat pystyneet...
Yleensähän keksit pehmenee?
Riippuu varmaan hyvin suuresti säilytyspaikan ilmankosteudesta. Asuinhuoneistoissa on yleensä liian kuiva ilma.
Öö ne on tarkoitettu KORISTEEKSI. Mieti sitä pölyn määrää sen päällä kuukauden päästä.
Vierailija kirjoitti:
Öö ne on tarkoitettu KORISTEEKSI. Mieti sitä pölyn määrää sen päällä kuukauden päästä.
Tässä sinulle ap:n viesti, kun et ilmeisestikään lukenut sitä:
Säilytetään pöydällä sellofaanissa, kuknka kauan tuollainen säilyy? Hirveästi himottaisi tehdä jo, mut onko liian aikaista?
Tee nyt ja syö pois. Lähempänä joulua teet uuden :).
Vierailija kirjoitti:
Öö ne on tarkoitettu KORISTEEKSI. Mieti sitä pölyn määrää sen päällä kuukauden päästä.
Urpo...
Tee vain. On kyllä mielestäni kivemman näköinen kotona ilman sellofaania. Toki voi silloin hieman pölyyntyä.