Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kävin pitkästä aikaa Minfon sivuilla ja ei voi ymmärtää.

Vierailija

Ketjut jotain käsittämätöntä jankkaamista, pikkuasioihin tarrautumista tai tosi outoa juttua tai spekulointia. Mikä noita vaivaa?

Kommentit (8)

Vierailija

Olen huomannut saman. Vielä muutama vuosi sitten keskustelu siellä pysyi asiallisina eikä turhaa jankkausta ollut, joten ketjutkaan eivät venyneet ihan mahdottomiksi. Nykyään siellä on ties ketä riitelemässä ja jankkaamassa samoja asioita joka ketjussa. Esim. Nela-keskustelu on ainakin 70% turhaa toistelua, jankkausta, riitelyä yms. Ennen luin siellä paljon kadonneista mutta nykyään ei vaan enää jaksa kun asiaviestit on harvassa ja tietoa täytyy kaivaa tuhansien pölkkypää-viestien seasta.

Vierailija

Tämä on nykyajan nettikeskustelun tyyli. Sama ilmiö Facebookin ryhmissä. Ehkä jankkausta ja toistoa syntyy siksikin, ettei ihmisiä enää kiinnosta lukea toisten kommentteja. Pääasia on se, mitä itsellä on sanottavaa.

if it walks like a duck...

Tein kerran sen virheen, että rekisteröidyin sinne ja kirjoitin viestin, kun yksi tapaus tapahtui lähellä. Tiesin enemmän faktoja kuin mitä julkisuudessa oli ollut ja esitin pari mahdollista vaihtoehtoa tapahtuneelle. Joku vakkari tuli heti kärkkäästi sanomaan, että spekuloin liikaa. Ja samaan aikaan muut spekuloivat ihan järjettömiä teorioita.

Seurasin jonkin verran Nelan tapausta. Kaikki viittasi siihen että tyttö meni vapaaehtoisesti metsään ja katosi sinne, mutta eihän hän nyt tokikaan itsemurhaa voinut sinne mennä tekemään, vaan tapaamaan rakastajaa tai kultaryöstäjiä.

Minfo on minfo, siellä pitäisi olla foliohattuilija tai rikollissisäpiirissä että saisi kirjoittaa. Ei loogisille ajattelijoille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat