Auttaako masennuslääkkeiden aloitus särkyneeseen sydämeen

Vierailija

joka ei korjaannu millään määrällä aikaa, itkua eikä puhetta?

Kommentit (3)

Vierailija

Kai se vähän voi auttaa, mutta itselläni ei ainakaan ole ollut mitään hyötyä. Enemmän auttaa unilääkkeet, voi pitää itsensä unessa vaikka koko viikonlopun, jos viikolla on pakko skarpata. Tsemppiä sinne, tiedän tuskasi.

Vierailija

Kaveripiirissämme (nuorempana, olen 50 vee) oli poika jonka morsian yllättäen jätti hänet, kun tämä poika oli juuri mennyt armeijaan.

Poika otti todella raskaasti eron ja meinasi mennä ihan arki pilalle ja kaikki hänen suunnitelmat, koska hän jotenkin lamaantui ja suri vaan sitä että se tyttö ei enää halunnut olla hänen kanssaan.

Hän kävi juttelemassa tästä asiasta ja sai niin hyvän avun (ilmeisesti myös jotain pientä mielialalääkitystäkin) että pystyi toimimaan/keskittymään ja suoriutumaan tarvittavista asioista arjessa niin ettei elämä/asiat mene ihan pilalle tämän eron vuoksi.

Jos hän olisi vain hautonut asiaa eikä hakenut ammattiapua, niin on monesti sanonut että ei takuulla niin hyvin olisi selviytynyt takaisin jaloilleen, kun asiat vain pyöri ympyrää eikä mikään tuntunut helpottavan.

Hän pääsi siis asian yli ja löysi muuten uuden morsmaikun, kenen kanssa muuten on vieläkin (yli 30v) kimpassa ja onnellinen kun mikä eikä sure enää tippaakaan saati muistele morsmaikkua jolta sai nuorempana niin tylyt rukkaset että meinasi polla seota.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat