30 eurolla neljän päivän ruuat

Vierailija

Tässä kuussa oli isoja laskuja ja loppukuulle jäljellä 30€... Pärjääkö sillä 2 aikuista ja 3-vuotias neljä päivää? Ehdotuksia mitä ostaa? Meillä siis perus kuivatarvikkeet on ja pakkasesta löytyy leipää, mutta siinäpä se.
Tällainn tilanne on uusi meille, mutta tässä kuussa muutettiin ja tili ja säästöt hupenivat päällekäisiin vuokriin sekä takuuvuokriin...

Kommentit (14)

Vierailija

Kuka pärjää, kuka ei. Mä ostin just kahdellakympillä kolmen päivän ruuat kolmelle hengelle.
Kanankoipia, jauhelihaa ja tomaattimurskaa, wokkivihanneksia 2pss, porkkanapussi, leipää kolme pussia alesta, kurkkua, banaania ja leikkelettä ja perunapussi. 20,68€.
Ai niin ja torttutaikina.
Kotona oli luumuhilloa sekä kuiva-aineita ja kanamunia.

Kauppaan kun menee ajan kanssa ja miettii mitä ostaa, voi säästää pitkän pennin.

Vierailija

Onhan loppukuukautta enemmän kuin kuin neljä päivää? Vai tarkoitiko 30e kunnes lapsilisä tulee ja sen pitää riittää loppukuulle?

Vierailija

siis 30 euroahan on aika paljon neljälle päivälle? väännät makaroonilaatikon niin siitä syötte jo 2 päivää ja toisille 2 päivälle vaikka jauheliha keitto niin ohops jäi puolet rahoista säästöön.

Vierailija

Kauden kasviksia & hedelmiä + "mitä kaapista löytyy " -yhdistelmät = hyvää ja terveellistä. Puuroa napaan! Leivotte esim. sämpylöitä/leipää kaapin kuiva-aineista. Martoilta löytyy hyviä niksejä! Onnistutte Kyllä!

Vierailija

Aamulla kaurapuuroa ja mehukeittoa/maitoa. Lounaaksi kasvissosekeittoa ja leipää + juustoa ja kurkkua. Päivälliseksi vaikka makaronilaatikkoa, janssoninkiusausta tms. Välipaloiksi omenaa, banaania tai edullista jogurttia. Käy Lidlissä tai katsele tarjouksia. Kun suunnittelet ateriat tarkkaan, pärjäät oikein hyvin.

Vierailija

Kiitos vinkeistä! Pitää tosiaan lähteä ajan kanssa kauppaan

Minulla palkkapäivä 24. Niin siihen asti kärvistellään. Ei kivaa :/ onneksi vanhan asunnon takuuvuokrat palautuvat loppukuusta ja tässä kuussa tehdyt ylityöt näkyvät ensi kuussa, mutta kyllä silti miinukselle jäätiin asunnonvaihdossa... Mutta ehkä rivari saunalla on sen arvoista :D

-ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Täytyy olla aika vammainen jos ei tuolla summalla pärjää jos peruskamat kerran kaapista löytyy.

Onpa ikävää tekstiä; ehkä sä osaat tän jutun, mutta varmaa on että sullakin menee sormi suuhun jossain sellaisessa asiassa, joka jonkun mielestä on Tosi "Vammaista."
Pientä rispektii, kiitos!

Enkä siis ole ap.

Vierailija

Spagettia ja hyvin maustettua jauhelihaa sekaisin, ketsuppia päälle.

Kanankoipia tai kokonainen kana joka "räävitään" kypsennyksen jälkeen kanakastikkeeseen (Curry-kastike) ja riisiä/couscousia

Ilta/aamupalaksi iso padallinen riisipuuroa hillon tai kanelin kera, mitä kaapista nyt löytyykään.

Siinä ainakin muutama halpa ehdotus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat