Ohjeistatteko lapsianne miten käyttäytyä jos myy ovelta ovelle jotain?

Vierailija

Saatana! Samat kersat käyneet oven takana jo kahdesti vaikka olen kyseisen tuotteen jo ostanut. Äsken sain slaagin kun olimme saunassa ja alkoi soida ovikello. En todellakaan mene täällä pakolaisalueella tähän aikaan avaamaan ovea jos en tiedä kuka siellä on. Sitten alkoi oven hakkaaminen ja pelästyin vielä enemmän,mutta kysyin ikkunasta että kuka siellä on. Naapurin pikkutytöt myivät samoja partiokalentereita jonka viime viikolla ostin.
Mielestäni on kohteliasta painaa ovikelloa kerran ja jos ei avata niin lähdetään pois.
Varmaan kannattaisi se lapsille kertoa ennen kuin lähtevät mitään myymään.

Kommentit (5)

Vierailija

Minusta ei ole enää tätä päivää myydä yhtään mitään ovelta ovelle. Enkä missään nimessä päästä omia lapsiani ties kenen hullun ja narkkarin ovikelloa rinkuttamaan. Ne summat, joita lapset kerää milloin minkäkin tuotteen myynnillä on niin pieniä, että meiltä aina löytyy se raha jos sitä pitää kerätä esimerkiksi leirirahastoon. Jos pitää valita, että kuljenko lapsien perässä läpi asuntoalueen ihmisiä häiriköimässä vai kaivanko lompakosta viisikymppisen niin aina meiltä tuollaisissa hätätilanteissa se viisikymppinen löytyy. ;)

Ja vaikka ylläpito tän ketjun nopeasti taas poistaa, niin muuten tämänkin alue on nykyään pakolaisalue. Ja vanhempien kesken ollaan sovittu että lapset saatetaan kaverille ja kaverilta pois. Mikään ei ole helpompi kohde kuin yksin pyörätiellä kävelevä, luottavainen pieni ekaluokkalainen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat