kokemuksia kymppikerhoilusta?

Vierailija

Tiedossa olisi lomalento keväämmällä etelään perheen kanssa, ja jotenkin kutkuttaisi ajatus kymppikerhoon liittymisestä :)
Ollaan maaseudulta ja ei hirveesti ole lentomatkustamisesta kokemusta, joten hyvät neuvot olisi tarpeen. Lisähaastetta tuo se että kyseessä on päivälento, mutta ei kai se itsessään este ole?

Kommentit (9)

Vierailija

Muakin kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla! Mut kaipaisin tosiaan niitä kokemuksia ensin, jos siinä kohtaakin jotain yllättäviä vaikeuksia, pieniä ne vessat on. En oo kovin spontaani näköjään :D Paras kai jos mies istuu pöntöllä ja nainen päälle? Vaikea kyllä sanoa ilman omaa kokemusta.

Vierailija

Teneriffan lennolla kolmikymppiset mies ja nainen menivät vauvan kanssa wc:hen. Noin 6-7 minuutin jälkeen mies tuli hieman punaposkisena yksin pois ja noin 3 minuuttia myöhemmin vaimo ja vauva tulivat perässä, vaimolla aivan tulipunaiset posket.

Huomautin havainnostani lentoemännälle, joka nyökkäsi totisena.

Vierailija

Huomaa, ettet ole juurikaan lennellyt. Säästäisin homman hotelliin; itse mahdun hädin tuskin koneen vessassa pissimään, ja olen aika hoikka nainen.

Vierailija

Ja luuletko, että pääsette sinne vessaan niin ettei kukaan muka huomaa. Toiseksi haluatko henkilökunnan vihat päällesi tai oletko valmis siihen, että teidät mahdollisesti nolataan koko koneen kuullen/nähden? Yleensä sinne vessaan on vähintään muutaman ihmisen jono koko ajan, varsinkin jos päivälento.. Älä ole juntti vaikka olet maalta.

Vierailija

Siis olette perheen kanssa lomamatkalla, ja ajattelitte jättää lapset penkkeihin istumaan kun äippä ja iskä lähtevät käväisemään vessassa irstailemassa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat