Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuosta aiemmasta ketjusta innoittuneena tehdään oma ketju.
Itse jatkan ...soittaa minulle, ja joka kerta juovuksissa :(

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (17)

Vierailija

on umpiuuvuksissa ja kiukkuinen, kun on kaksi kuukautta leiponut ja laittanut ruokaa pakkaseen, koristanut kotiin joulun satumaan ja raportoinut tästä kaikesta uskollisesti naamakirjaan. 

Vierailija

Inhoaa pakollista jouluruokailua, koska ei pidä mistään niistä ruuista. Tai kinkkua voi syödä, mutta sitäkin kylmänä ja ilman kastiketta. Ja ehkä jonkun keitetyn perunan. On tosi nirso.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

muuttuu mielikuvitushenkilöstä todelliseksi ja läheiseni epäilevät mulla psykoosia, skitsofreniaa tai jotain kun huomaavat mun käyvän vuoropuhelua jonkin näkymättömän kanssa.

Mulla ei ole siskoa

Vierailija

... kattaa taas ihanan juhlapöydän ja kutsuu minut vanhapiikasisarensakin nauttimaan joulusta, jossa on mukana rakkaita sukulaisia lapsista vanhuksiin.

Vierailija

...leipoo kakun! :)  ...ostaa minulle ja perheenjäsenille lahjoja..   ...tulee poikaystävänsä kanssa vanhempieni luokse...   ...ei riehu, eikä ole kännissä...

Vierailija

Valmistaa täydellisen joulun perheelleen ja appiukolleen, joka tulee palvelutalosta. 3 päiväksi lomalle.

Vierailija

...istuu miehensä kanssa kahdestaan kotona tylsistyneenä.  Ei laita kuusta (rahanhukkaa) eikä osta lahjoja (rahanhukkaa), lanttulaatikon ja pikkuisen kinkun ostaa valmiina (ja valittaa kun oli kallis) ja sitten marisee, kun on niin tylsää koko joulun.

Vierailija

Laittaa ruuat ja lahjat miehelleen, lapsilleen ja lastenlapsilleen ja tyttärensä ex-miehelle ja tämän uudelle kumppanille.  Vielä soittaa meille täällä Suomessa asuville sukulaisilleen jouluntoivotukset, ennen kuin ryhtyy perheineen joulunviettoon.  Hän siis ei asu Suomessa.

Vierailija

ilmestyy yllättäen dramaattisesti soittamaan ovikelloa vaatien isäni/äitini tulevasta perinnöstä osuuden itselleen. Kauhukseen veljeni huomaa, että tuo siskoksemme itseään kutsuva nainen onkin hänen entinen tyttöystävänsä ja lapsensa äiti. Seuraa dramaattista hiljaisuutta, ohituijottavia katseita, huokauksia.

Joo, kaunari-osastolle menisi, jos mulle yhtäkkiä sisko ilmestyisi.

Vierailija

Kertoo ruokapöydässä aina saman tarinan, kuinka mummo kuoli joulupäivänä.  Kyllä kohottaa tunnelmaa.

Vierailija

Vetää hirmukännit ja soittelee mun miehelle ja yrittää pokata sitä. Haukkuu minut kun en anna rahaa.

Vierailija

tunkee sinkkuna meille "sukujoulua" viettämään, passattavaksi ja häsläämään omiaaan perheemme joulunajaksi.

Vierailija

..luultavasti suuttuu minulle kun olen komentanut hänen poikaansa ettei lyö minun poikaani, riko tahallisesti poikani leluja ja jatkuvasti hauku poikaani ja sano hänelle ilkeitä asioita. Argh ärsyttää jo valmiiksi. Ja surettaa minun kiltin 2-vuotiaani puolesta joka haluaisi vain serkustaan leikkikaverin huolimatta siitä miten ilkeä hän on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla