Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Smartpost tekstiviesti

mammuli

Ärsyttää. Soneralta on lähetys smartpostin pakettiautomaatissa, lähetystunnus kertoo että paketti on perillä ja saapumisilmoitus lähetetty tekstiviestinä saajalle... Eipä ole mitään viestiä tullut postista, muualta kyllä eli linjakin toimii... Kai se on alettava selvittämään huomenna mitä tässä tehdään.

Hauska että ollaan pelkän txt-ilmotuksen varassa (sähköpostinkin tarkistin jo) kun tää on tällasta.

Mitenkäs teillä muilla, onko toiminut niinkun pitääkin?

Kommentit (6)

Vierailija

Niillä on nyt Postissa kiire työtaistella että ei ehdi tekstareita hoidella.

Ot mutta mulle sanottiin tänään Postissa että pakettien kulku voi viivästyä noiden työtaistelukiistojen takia vaikkeivat vielä lakossa olekaan.

Vierailija

Viitsisikö joku selittää sen automaatin toimintaperiaatteen? Kävin joskus näpeltämässä ja katselemassa sellaista, kun kuitenkin teen paljon netin kautta kauppaa. Riittääkö siihen siis vaan valinta, että mihin pakettipaikkaan lähetetään ja vastaanottajan puhelinnumero?

Vierailija

Mulle on tullut kai reilu 10 pakettia smarttiin, kätevää kun lootat on tuossa tien toispuolella ja lähimpään postiin olisi 3km matka. Muutoin on kaikki toiminut moitteetta mutta yhden kerran olikin lokero tyhjä. Asiakaspalveluun ei kauaa tarvinnut jonottaa ja paketti oli seuraavana päivänä noudettavissa.

Eiköhän AP sinulle tule se tekstari huomisen aikana. Muutoinkin nuo sähköpostit, tekstarit ja postin appin saapumisilmoitukset tulevat huomattavan eri aikaisesti. Asiakaspalveluun yhteyttä jos koodia ei ala tupsahtamaan niin eiköhän se ongelma siitä ratkea.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat