Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huijaan miestä jälkiehkäisyssä näin

Vierailija

Tapaan miestä silloin tällöin ja sanoin etten syö e pillereitä vaikka oikeasti syön. No nyt on mennyt jo neljä kertaa kondomi rikki ja mies on antanut joka kerta 20€ jälkiehkäsyä varten. No en ole tietenkään hakenut vaan ottanut itselleni rahat. Onko nyt ihan väärin? Mies itse aina tarjoaa sen rahan en koskaan pyydä, mutta en kieltäydykkään.

Kommentit (9)

Vierailija

Niin, 80e on siis sulle noinkin iso raha? Mikset saman tien ala huoraksi?

Pilleritkään ei muuten toimi 100 varmasti, taudeista puhumattakaan.

Onnea tulevalle äipälle tai hiv-positiiviselle.

Vierailija

Eikö olis varmempi tulonlähde jos vaan pyytäisit sen 20 euroa per pano? Silloin saisit rahat vaikka kumi ei menisikään rikki.

Vierailija

Anteeks mut mikä sua vaivaa? Ei ole kyllä mielestäni täyspäisen aikuisen toimintaa. Mut onnee nyt kuitenkin elämälles.

Vierailija

Onhan toi siis vitun väärin, mutta hörähdin lukiessa.

Ei oo itelleni ikinä tullut mieleenikään tuollainen toiminta!

Vierailija

Sulla on syvällä alitajunnassa, mantelitumakkeen tuntumassa maksulliseen naiseen projisioitumisen piiloefekti. Rahastat laaki/kuvitteellinen jälkiehkäisymaksu, mielenkiintoista, peritkö sideistäkin jälkiostomaksua?

Vierailija

Miksi pitää valehdella ehkäisystä miehelle? Vai onko kyse siitä, että mies ei suostuisi käyttämään kumia, jos tietäisi sinun käyttävän pillereitä?

Mitäs jos vain sanoisit miehelle, että syöt pillereitä, mutta kuitenkin käyttää kumia suojaamaan teitä molempia ikäviltä yllätyksiltä (yllätysraskaus, taudit tms.).

Jos sun pitää kysyä sitä, että toimitko väärin, niin luultavasti tiedät siihen vastauksen itsekin...

Vierailija

Ei tietenkään ole väärin. Itse norkoilen usein vanhuksien takana pankkiautomaatilla ja pankkien luona, ne saattavat vaikka reumatismisillä käsillään pudotella eläkeseteleitä maahan josta ne nokkelana poimin, löytäjä saa pitää eiks nii! Otan myös lapselta tikkarin sanomalla että se on myrkytetty, vaikka se ei olekaan, hihihihi!

Vierailija

Olet huora mutta et pyydä suoraan rahaa. Itsensä myymisessä ei oo mitään pahaa. Jos aikuinen ihminen haluaa myydä omaa kroppaansa niin se ei kuulu muille. Valehtelun sijaan pyydä suora maksu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat