Kerrostalon ilmastointi vinkuu rappukäytävässä

Mietteliäs

Ilmastointi on vinkunut eräässä taloyhtiömme rapussa nyt viimeiset 2kk. Vinkuminen on kovaäänistä ja aiheuttaa itselleni migreeniä (kuuluu siis asuntoonikin). Meidän kiinteistöhuoltomme ei osaa tehdä asialle kuulemma mitään, asiasta on valittanut useasti melkein kaikki rapun asukkaat (yhdellä mm on kuulolaite). Mistä tuo vinkuminen mahtaa johtua ja voiko sille tehdä mitään? Vinkuminen alkaa kuulua yleensä kun talon ulko-oven avaa (loppuu kun ovi menee takaisin kiinni), välillä vinkuu muutenkin (non-stoppina monta tuntia putkeen).. Ja on päivittäinen riesa.

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä töissä vinkui kun ovi oli kiinni, ei avatessa. Syytä etsittiin ja pitkään. Ilmastoinnissa oli joku vika, joka aiheutti alipaineen.

Vierailija

Isännöitsijälle valitus ja huoltomiehet paikalle, siis oikeat ilmastoinnin huoltomiehet. Kiinteistöhuolto on sellaisia yleismies jantusia, ei heillä ole osaamista tuollaisiin ongelmiin.

Vierailija

No toivottavasti isännöitsijä tekee asialle jotain. Meilläkin kun on ollut jotain ongelmia, viimeksi automaattisulake rikki, niin aina ensin tulee kiinteistöhuolto paikalle toteamaan, että en minä osaa tehdä mitään ja sitten tulee vasta ammattimies.

Vierailija

Tosin tuo, että kiinteistöhuolto tulee ensin on ihan loogista. Moni voi soitella viasta, joka ei sitten olekkaan vika, vaan joku "oma sekoilu" ja siksi ei kannata suoraan soittaa kallista ammattimiestä paikalle. #4

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat