Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olen menossa Lidliin. Mitä ostaisin, vinkkejä??

Vierailija

En ole vuosikausiin käynyt Lidlissä, mutta nyt ajattelin käväistä. Mitä sellaista ruokaa sieltä kannattaisi hakea, jota siis ei ole K- ja S-ryhmän kaupoissa?

Oon jo mielestäni aika tarkkaan käynyt läpi ne sittareiden ja prismojen valikoimat, Atriat, HK:t, Kariniemet, Valiot, Arlat jne. jne. Siis jotain eurooppalaisten valmistajien ruokia nyt haetaan, tai vaikka ihan Lidlin omiakin tuotteita...

Mitkä on teidän suosikkeja lidukassa?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Deluxe tiramisua, yksittäispakattuja, lasissa. Uusia proteiinisämpylöitä ei kannata ostaa. Kovin olivat mauttomia. Närkästytti kovasti, kun tulivat kai kurpitsansiemen sämpylöiden tilalle. :( 50% lampaanvillapaitoja ja kalsareitaon myös nyt tarjolla. Ostin.

Vierailija

Jos ulkomaisia tuotteita haet, niin suklaahyllystä suosittelen J.D. Grossin tummasuklaalevyjä. Hinta-laatusuhde on loistava. Kylmätiskistä kannattaa valita Vitafit-tuoremehuja  ja Milbona-Goudaa.

Vierailija

Ostat sitä mitä tarvitset?

Omia suosikkituotteitani ovat mm. J.D.Gross suklaat, Kreikkalaistyyppinen jugurtti (ämpärissä), paistopisteen tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde verrattuna muihin kauppoihin, leivontatarvikkeet ovat edullisia ja hyviä, hevi-osastolta kerään  tarjoustuotteet myös. Deluxe-sarjassa on hyviä tuotteita, mm. gelatot.

Vierailija

Vihannekset, hedelmät, paistopisteen tuotteet, jauhelihaa, porsaanlihaa, kanasuikaleet, tomaattipassata, Bellarom kahvi, muusijauhe, basmatiriisi, suklaa, Freeway limsatölkkejä, mozzarellajuusto, edamjuusto, maustamaton jogurtti, appelsiinituoremehu, creme fraiche, maito, hunaja, wc-paperi.

Aika paljon siis :D

Vierailija

Mansikka-banaani -jugurtti on tosi hyvää, normaaleissa litran pöniköissä. Jos haluaa vertailla, niin esim. Valion arkijugurtti ei yllä samalle tasolle, mansikka-banaania sekin.

Suklaata kannattaa ostaa!

Vierailija

Freeway Cola on loisto-ostos niille, jotka haluavat juomansa kerralla juotavina pakkauksina. Suomalaiset colathan on hinnoiteltu niin, että pienen tölkin litrahinta on moninkertainen isoon pulloon verrattuna.

Vierailija

maitotuotteet on parasta lidlissä varsinkin jogurtit  sitten myös pähkinät, suklaat ja pakastealtaasta paneroidut kanat ja kalat. sitten tykkään ostaa makeutusjauhetta lidlistä sillä se on puolet halvempaa kuin muissa kaupoissa.

Vierailija

Käyn harvoin lidlissä, mutta aina silloin kun käyn niin ostan kreikkalaista jogurttia. Aivan parasta <3 tosin niin harvoin ostan sitä, että en nyt millään muista tuotteen tarkempaa nimeä. Milbonan se ei kuitenkaan tainnut olla. Isossa törpössä kuitenkin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat