Teinkö oikein, vai sittenkin väärin

Vierailija

Kerroin kuolleen tuttavan veljelle, että tuttavalla on lapsi. Tuttava ei ole ikinä tunnustanut lasta omakseen, lapsen äidin toiveesta. Voi, olisinpa ollut vaan hiljaa.

Kommentit (12)

Vierailija

Miten kuolema tekisi asiasta hyväksyttävämpää tai kielletympää? Jos en olisi pitänyt kertomista oikeana tuttavan eläessä en varmaakaan pitäisi sitä sellaisena tuttavan kuoleman jälkeenkään.

Vierailija

Avoimuus on aina parempi kuin asioiden panttaaminen. Jos et olisi kertonut vaikka tiesit, ja tuttavan veli olisi sen myöhemmin saanut selville, hän olisi saattanut vihata sinua.

Vierailija

Veli oli jo kuullut, että lapsi on olemassa, mutta ei uskonut moista huhua. Nyt kun sanoin asiasta, velikin uskoo asian olevan totta. Taisin vaan aiheuttaa lisää surua ja hämmennystä. T:Ap

Vierailija

Lapsellako ei ole tässä oikeuksia? Vaikeneminen johtaa siihen, ettei isyyttä koskaan selvitetä.

Minä ainakin tasan tarkkaan lörpöttelen ihan kaikki asiat henkilöille, joita ne koskevat ja joilla saattaa olla juridinen oikeus tai side asiaan.

Vierailija

Itse asiassa lasta kohtaan ap teki oikein. Väärin hän ei tehnyt ketään kohtaan,  koska henkilö, joka ei olisi halunnut asiasta puhua, on kuollut. Ja tämä kuollut toimi erittäin väärin lastaan kohtaan. Lapsen äitiä ap ei ilmeisesti tunne tai ei ainakaan ole tälle luvannut yhtään mitään.

Ei ole kysymys isyyden tunnustamisesta tai perinnöstä vaan siitä, että jokaisella lapsella tulisi olla oikeus tuntea juurensa, tietää, mistä on lähtenyt liikkeelle. Siinä ei yhdenkään itsekkään äidin omat pyrkimykset paina vaa'assa mitään, ei myöskään laiskan isän pyrkimykset vältellä elatusmaksuja. Tärkeintä kun meille kaikille on tietää se, mistä tulemme.

Tämän lapsen isä ja äiti riistivät jo lapselta oikeuden koskaan nähdä isäänsä saatikka tutustua häneen. Olisi mielestäni oikein, että hän voisi edes nähdä sukulaisiaan. isänsä veljeä - vaikka sitten vain kerran. Jo se auttaa häntä suuntaamaan tulevaisuuteen.

Vierailija

Tuttava ei ikinä kertonut lapsen nimeä. Tiedossa on vaan sukupuoli ja ikä. Setä varmasti haluaisi tutustua lapseen, mutta tuskin niin tulee käymään. T:Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat