Sosiaalisten tilanteiden pelko ja nettideitit

Vierailija

Missä vaiheessa kannattaisi kertoa nettideittimiehelle, että sosiaaliset tilanteet ahdistavat?

- Profiilikuvauksessa? Tämä saattaa karsia osan hyvistä ehdokkaista ennakkoluuloisuuden perusteella. Toisaalta ilmoitukseen vastaavat todennäköisesti vain sellaiset, joille tilanne on ok. Mutta onko heidän joukossaan sitten pelkkiä toisia ahdistuneita ja ongelmaisia?

- Parin viestin kirjoittamisen jälkeen? Tällöin saattaisi saada vihat päälleen siitä, että on "vedättänyt" ja tuhlannut toisen aikaa olemalla kertomatta tilanteesta. Toisaalta, neutraalilla profiiliviestillä saisi kattavan otoksen vastauksia ja pystyisi valikoida paremmin niitä, joille haluaa vastata ja kertoa. Kertominen olisi iso koetinkivi hataran tuttavuuden alkupuolella, ja ennakkoluulot nousisivat tässäkin esiin. Toisaalta suhde ei ole vielä millään muotoa vakava.

- Vasta deiteillä/ei ollenkaan? Parhaassa tapauksessa juttu lähteekin luistamaan ja ahdistus ei nouse merkittäväksi tekijäksi tutustumisessa, tai ainakaan ei tule esille niin isona mörkönä kuin etukäteen kertomalla olisi ehkä tullut. Toisaalta treffeille menemisellä altistaa itsensä mahdollisesti todella kamalille ja kiusaannuttaville tilanteille ja epäonnistumisille. Entä jos deittikumppani pettyy ihan hirveästi?

Kommentit (5)

Vierailija

Kannattaa kertoa heti, niin et tosiaan tuhlaa aikaa. Itse en esimerkiksi koskaan deittailisi kaltaistasi tai esimerkiksi yksinhuoltajaa, joten säästä kaikkien aikaa kertomalla sen heti.

Vierailija

Eihän sosiaalisten tilanteiden pelossa mitään pahaa ole. (Offtopic: ujoushan on vaan söpöä.) Mutta jos sitä peittää ja kompensoi hyökkäävyydellä niin sehän se totaalinen turnoff on. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat