Rintaliivit ovat intiimi asia. Miksi miehiä päästetään rintaliiviosastoille?

Vierailija

Itselläni ainakin menee halu katsoa liivejä kaupassa kun vieressä pällistelee muiden miehiä. Jos haluaisin näyttää miehille millaisia rintsikoita käytän niin pukisin ne vaatteideni päälle.
Ajatellaan että jos kondomejakin myytäisi samalla tavalla kuin liivejä - niitä olisi eri kokoisia ja värisiä, topattuja ja topattomia, tukea antavia jne. jollain isolla osastolla, kuinka moni mies olisi mielissään jos naiset tulisivat pällistelemään osastolle kun miehet ovat tekemässä ostoksia?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Eli kondomi on asia jota miehet eivät halua näyttää naisille, koska se on liian intiimi asia? Sitäpaitsi kortsuja myydään täysin julkisesti kaikkien nähtävillä marketeissa.

Vierailija

Kyllä on taas ongelmat... Tilaa netistä jos et voi käydä vaatekaupassa kuin yksinäsi. Ps. Niitä miehiä ei varmasti voisi vähempää sun rintaliivis kiinnostaa.

Vierailija

Yhyy. Minäkin niin mieleni pahotin, kun kalsariosastolla joku nainen kyyläsi, millaiset bokserit ostan.

Jotkut miehetkin saattavat olla ihan ostamassa niitä liivejä. Jotkut ostavat esim. vaimolle ja jotkut jopa itselleen.

Kondomeja on erilaisia ja ihan avoimesti kaupassa näkyvillä. Miksikähän ajattelet, että vain miehet ostavat kondomeja? Eiku joo, eihän siweät neitokaiset sellaisia edes ajattele.

Vierailija

No kortsujahan myydään marketeissa, joissa ihmiset tekee ruokaostoksiaan ym. Monesti ovat tarjolla jopa ihan siinä juuri ennen kassoja sijaitsevissa hyllyissä, joten ei niitäkään nyt kauhean privaatisti voi valikoida.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä on taas ongelmat... Tilaa netistä jos et voi käydä vaatekaupassa kuin yksinäsi. Ps. Niitä miehiä ei varmasti voisi vähempää sun rintaliivis kiinnostaa.

Nimenomaan. Eiköhän ne miehet ole siellä valikoimassa hepeneitä ihan sille omalle naiselleen.

Vierailija

Onko jotkut naiset oikeasti noin herkkähipiäisiä? Joskus tulee olo, että halutaan keksiä kaikenmaailman juttuja pelkästä valittamisen ilosta. 

Vierailija

Eli miehet saavat loukkaantua, kun olen valitsemassa boksereita pojalleni miestenosastolla? Nehän ovat niin intiimejä asioita. Ja poikani on varmaan verisesti nyt suuttunut ja nolostunut, kun tiedän millaisia boksereita hän käyttää...niinkö ap? Jei, kyllä olet ap tyhmä

Vierailija

No haluatko sä ap sitten näyttää muille naisille, että millaisia rintaliivejä käytät, vai miksi tuo valituksesi koskee vain miehiä? Mua ei ainakaan kiinnnosta pätkääkään minkälaisia liivejä toiset naiset on osastolla katselemassa. Olen ostamassa liivejä itselleni.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat