Kuinka usein harrastat seksiä täysin selvinpäin

Vierailija

Pidätkö enemmän nousuhumalaseksistä kuin vesiselvänä ähistystä?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Aina kun harrastan seksiä olen selvinpäin. Nuoruuden kännipanoista ei saanut mitään nautintoa, ja kännipanot on jääneet kokonaan. Seksi on selvinpäin parasta.

Vierailija

Ihan käytännön syistä en juurikoskaan. Iltaisin ja aamuisin olen aina vielä jonkinlaisessa pöhnässä, ja usinkaan seksiä ei pääse harrastamaan kekelllä päivää, vaikka pitäisin siitä' kyllä eniten. T M49

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Harrastan ihan aina selvinpäin. En pysty saamaan orgasmia humalassa eikä alapäässä ole mitään tuntoa.

Mitäs helvetin väliä sillä on? Etkö ole kuullut että hyvä seksi on ihan jotain muuta ihmisten välillä. Miksi pitää olla noin orgasmikeskeinen naisihmisen vielä hyh hyi? Ei siinä mitään tuntoja tarvita, rynkytyksen fiilis on tärkein. Kännipano, romanttinen rakastelu ja molempien orgasmiin tähtäävät hommat on niin eri kastia jotta mitäkä niitä edes vertailemaan. Toki joillaan toimii joka tilanteessa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Selvänä yleensä kun humalassa ei meinaa onnistua ei vaan jotenkin tunnu hyvältä ihan kuin tunto katoaisi alapäästä .. T.Nainen

Mitäs väliä sillä nyt on? Siis onko sulla munat vai miksi ei onnistu? Ei se sinun alapään tunnottomuus mitenkään vaikuta siihen etteikö onnistuisi. Se on vika sillon yläpäässä. Kyllä se seksi fyysisesti varmasti onnistuisi, se on ihan eri asia jos et sitten nauti siitä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat