Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ai nyt se Kukkohovi on "erityisherkkä"

Vierailija

Ei jumankauta, mä en kestä. Toi tyrkky ämmä on joka paikassa ja nyt se on paasaamassa Ylen inhimillisessä tekijässä muutaman muun takakierän nartun kanssa "erityisherkkyydestään".

Lopeta jo, Anne!

Kommentit (8)

Vierailija

Kukkohovin persoonaan en ota kantaa, mutta mua vähän ihmetytti tuon jakson aihe. Katsoin siis tuon ja oli aika pitkälti sellaista perusjuttujen pyörittelyä. Aiheena ei siis hirvittävän mielenkiintoinen.

Vierailija

Uskon, että Kukkohovi on aidosti erityisherkkä, mutta Heli Heiskasesta on vaikea uskoa. Jotenkin tuntuu, että Heli näyttelee erityisherkkää, jotta saisi enemmän asiakkaita ja rahoitusta omiin tutkimuksiin. Hänen esimerkit omakohtaisista kokemuksista kuulostaa niin teennäisiltä ja ovat kuin suoraan oppikirjasta sovellettu... Ihan hyvä, että hän järjestää kursseja tästä aiheesta, mutta asiantuntijana hänen pitäisi myös tajuta, että erityisherkät aistivat muita herkemmin teennäisyyden.

t. erityisherkkä

Vierailija

Aivan karseitä akkoja kaikki. Näkee kyllä olemuksesta ja ilmeistä että hankalia tyyppejä, valitettavasti noita samoja narttuja on ihan tavallisissa toimistoissa tekemässä (lähinnä miesten) elämästä helvettiä.

Vierailija

Entä jos olisi vain herkkä. Miksi pitää olla jotain erityistä vielä? Nykyään ei miellyttävät ihmiset ovat järkiään narsisteja tai jopa psykopaatteja. Sitten on vielä ekstrovertit ja introvertit, ujot ja sosiaaliset. Ketähän tämä ihmisten nimeäminen palvelee. Kaikki epätavallinen käytös voidaan nimetä vaikka millaiseksi. Kuulin, että jopa rakastuminen löytyy tautiluokituksesta. En tiedä onko siihen vielä kehitetty lääkitystä. On niin vaarallista tuntea voimakkaasti, esim. herkkyyden tai minkä tahansa syyn takia. Siitäkö se johtuu, että lokeroidaan kaikki ihmiset.
Muuttuahan ei ihminen voi tietenkään. Eikä sitä tarvitsekaan, kun on jotain mikä selittää kaiken.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat