Mitä teinisi tekisi jos älypuhelimet, internet, ipadit, ipodit ja tietokoneet häviäisivät maailmasta?

Vierailija

Täällä salaa haaveilen ajatuksesta, ehkäpä tuo tulisi sitten auttamaan haravoimisessa...

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

No kyllä se olisi itku ja hammastenkiristys ainakin aluksi. Molemmilla tytöllä ja pojalla. Todennäköisesti vähän itselläkin. Kaikkeen kuitenkin tottuu.

Vierailija

Varmaan kriiseilisi, meillä vanhemmilta kyllä menisi varmaan kummaltakin työt kun molemmat tarvitsevat paitsi tietokonetta myös nettiä.

Vierailija

Katsoisi leffoja ja lukisi kirjoja. Tilaisi levyjä, ja kuuntelisi niitä stereoista. Ja varmaan viettäisi fyysisesti enemmän aikaa kavereidensa kanssa. Nyt se tahtoo olla noiden laitteiden varassa suurimmaksi osaksi.

Vierailija

Tuskaahan se hänellä olisi, olisi hauskaa nähdä hänet sen jälkeen esim. bussissa :D Tärisisi varmasti ja näpräisi vaikka lapasiaan, vilkuilisi ympärilleen, vapisuttaisi jalkaansa.

(Käytös nähtiin kun olimme hänen vaariaan katsomassa sairaalassa ja siellä ei saa olla puhelin päällä. Se tunti oli yhtä tuskaa ja tyttö hoki 5 min välein "Joko lähdetään"

Vierailija

13, olisiko paikallaan ruutuajan rajoittaminen? tuo kuulostaa jo aika vakavalta jos ei voi tuntia olla läheistään katsomassa ilman että lääppii puhelinta. Ei se puhelin saa olla mikään Jumala!

Vierailija

Varmaan lukisivat ja piirtäisivät enemmän, katsoisivat telkkaria (nyt tuskin lainkaan) ja näkisivät kavereitaan enemmän livenä...

En nyt näkisi niin kauhean dramaattista eroa. Positiivinen muutos olisi vanhimman pojan League Of Legends rageamisen poistuminen. Itse LL on ihan positiivinen juttu...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat