Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten voin vaikuttaa kuntapäättäjiin / päivähoito

Vierailija

Hallitus on säätänyt pakkolakeja, joilla päivähoidon ryhmäkokoja kasvatetaan ja oikeuksia hoitoon vähennetään. Toisalta pienipalkkaisiin hoitajiin kohdistuu rajuja leikkauksia : mm. lomat ja sairausajan palkka. Kunta voi kuitenkin osassa näistä toimia entiseen malliin.

Lähetä viesti päättäjille maksamalla päivähoitomaksut viestillä (viite ei ole pakollinen). Kirjoita viestikenttään sopivia terveisiä päättäjille "pienempi ryhmäkoko", "oikeus päivähoitoon", "hoitaja on palkkansa ansainnut". Vantaallakin on vielä mahdollista peruttaa päätös, jos saadaan riittävästi painostusta.

PS Minun läheisistäni yksi päätti jäädä eläkkeelle ja toinen vaihtaa alaa.

Kommentit (3)

Vierailija

No kuntapäättäjät eivät piittaa tuollaisista viesteistä paskaakaan. Lähetä ennemmin sellainen viesti jossa muistutat kunnallisvaaleista nimimerkillä "Entinen äänestäjäsi". Muista muistuttaa myös viiteryhmäsi suuruudesta ja anna ymmärtää, että jos kuntapäättäjä ei toimi kuten haluat, siltä lähtee kymmeniä muitakin ääniä.

Vierailija

Ehdotatko siis, että nettipankissa maksua maksaessasi lapsen huoltaja lisää viestikenttään tuon viestin? Se viesti menee bittiiavaruuteen, ei päättäjille. Eihän päättäjät niitä yksittäisiä lastenhoitomaksuja käsittele.

Vierailija

Ja kun jätät sen viitteen laitamatta, sen sun suorituksesi ei kohdistu siihen teidän laskuun vaan menee selvittelytilille, josta KUKAAN ei tule sitä selvittelemään eteenpäin vaan saat laskustasi karhun ja toisen ja lopulta perinäkirjeen ja sitten ulosottoilmoituksen. Mutta ihmeessä, jätä vaan käyttämättä viitettä:) Se sun viestisi muutenkin kirjaantuu tiliotteeseen, jota tuskin edes sinne kunnan reskontraan paperisena toimitetaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat