Näyttikö vauvasi ihan isältään kun syntyi?

Vierailija

Niinhän sitä sanotaan että vastasyntyneet näyttävät isältään, jotta isä vakuuttuisi isyydestään eikä hylkäisi lasta. Miten teillä? Meillä oli huomattavan saman näköinen. Oikein hämstytti! Nyt 10 kk ja näyttää enemmän äidiltään.

Kommentit (10)

Vierailija

Näytti, ja nyt 2-vuotiaana näyttää edelleen. Itse en huomaa yhdennäköisyyttä mutta kaikki muut sanovat, että on kuin ilmetty isänsä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näytti alakerran Ramilta.

Näyttikö ihan syystäkin...?


Mistä sen tietää?
-Oletettavasti isä

Vierailija

Näytti ihan isältään meidän tyttö. Nyt on jo molempien piirteitä havaittavissa sentään, mutta isän puolen sukunäkö on kyllä vahva. :)

Vierailija

Ei yksikään kolmesta lapsestamme. Eivät kyllä näyttäneet minultakaan. Ja edelleen ovat outo sekoitus, kummankaan piirteitä ei ole selvästi havaittavissa. 

Onkohan nuo meidän kummankaan?

Vierailija

Esikoinen näytti mieheltä. Tosin vielä enemmän hänen veljeltään! :D Kuopus ei näyttänyt, mutta piirteitä tuli esiin myöhemmin.

Vierailija

Esikoinen oli veljeni kaksoiskappale, toka ei muistuttanut ketään, kolmas oli minun näköiseni ja neljäs ei sekään oikeen kenenkään näköinen. Eli ei kukaan ollut isänsä näköinen.

Vierailija

Meillä tytön piirteet olivat kopioita tietyiltä sukulaisilta, tyyliin silmät äidin, suu isän, kasvonmuoto mummon ja hymykuoppa papan, hiusten väri toiselta mummolta jne. Onneksi kaikilta tuli ne parhaat piirteet =)

Itseni puolella suvussa on paljon pappa-isä-poika tai mummo-äiti-tytär yhdistelmiä jotka ovat toistensa kopioita vauvasta hautaan, suurin ero on nuoremman sukupolven pituus verrattuna vanhempiin. Varsinkaan pojista ei ole ollut epäselvyyttä kuka on isä vaikka olisi äpärä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat