Postilla työntekijöiden etuja heikennetään, johtajilla huippupalkat samaan aikaan

Vierailija

"Iltalehden selvityksen mukaan ainakin kymmenkunta Postin johtajaa ansaitsee enemmän kuin Suomen pääministeri. Työntekijöidensä etuihin kustannussyistä heikennyksiä ajavalla Postilla on useita kymmeniä kovapalkkaisia johtajia."

Siis meidän verovaroistammeko kustannetaan huippupalkat , oliko se näin?
Samaan aikaan pääministerimme (joka siis saa vähemmän palkkaa kun nämä Postin johtajat, toistelee kuin papukaija kuinka on tehtävä "kipeitä leikkauksia")

Lähde http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111320656685_uu.shtml

Kommentit (8)

Vierailija

Aivan poskettomat palkat postijohtajilla, palkkoja valtiohallinnossa taidetaan katsoa alaisten määrällä. Kun avautuu kilpailulle, eiköhän se tarkoita, että tuossa firmassa on vähän liian monta kovapalkkaista.

Ajoitus työtaistelulla postilaisilla täydellinen. Juuri silloin, kun media muutenkin selvittää ihmisten tulotietoja. Ei tuollainen uutinen voi olla vaikuttamatta jollain tavalla työtaistelun ilmapiiriin ja luo varmasti johtajiin painetta. Palkan puolesta heidän pitäisi kestää se paine mieluummin paremmin, mutta yksi olki lisää aasinselkään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saa nähdä tuleeko tänään paketit?

Luulisi, että noilla palkoilla ehtii jakaa oman alueensa. 50000 jaettuna 21 päivälle tarkoittaa 2380 euroa päiväpalkka. Vaikka tekee 24 tuntia päivä, siinä jää vielä satasen verran tunnille.

Vai meneekö tuo palkkaus siten, että hänen koko perhe jakaa? Luulisi tuohon hintaan kykenevän järjestämään kiirepäiviä varten joustovaraa tarvittaessa vaikka sukulaisista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
No.. itsepähän äänestitte kokoomusta ja kepua. Tätähän te halusitte?

Oppositiostako ne postin johtajat valitaan? Malinen valittu tehtäväänsä 2012.

Ja olisin viime vaaleissa ollut ihan tyytyväinen, jos Kokoomus olisi saatu pois puoluekartalta. Sote kiistan aikana näkemykseni vain vahvistui.

Vierailija

Ja samaan aikaan jotkut haukkuu työttömäksi yt:n vuoksi jääneitä loisiksi ja siivelläeläjä loosereiksi . Mites tämä nyt menikään. On tehtävä kipeitä päätöksiä? Mutta kenen kustannuksella?

Vierailija

" On tärkeää, että Postin johdolla on markkinatasoiset palkat. Tutkimme niitä koko ajan. Ne eivät ole tason yli, pikemminkin päinvastoin. Jotta saamme ammattitaitoista johtoa on tärkeää, että palkkataso on markkinapalkkatasoa, Postin henkilöstöjohtaja Jaana Jokinen sanoo."

Tänään Iltalehdessä http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111320657912_uu.shtml

No niinpä. Varmaan yhtä tärkeää että postinjakajilla on myös markkinapalkkataso  että saadaan ammattitaitoisesti posti kulkemaan ja perille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat