Artek ruokapöytä valkoisella laminaatilla ONGELMA

Veera

Hei!

Mulla on Artekin pöytä valkoisella iki-levyllä/laminaatilla ja siihen on tullut paljon jälkiä aterimista, ei syviä naarmuja vaan sellaisia harmaita viivoja. Millä saisin ne pois? Onko täällä ketään jolla sama pöytä tuolla valkoisella iki-levyllä tai miksikä sitä kutsutaan. Oma pöytäni on jo vm -87. En tiedä millä kaikella uskallan pintaa putsata jotta se ei vahingoittuisi.

Kommentit (14)

Vierailija

En kyllä taida uskaltaa ainakaan vielä mihinkään hiomahommiin. Taikasientä on nyt muutamat ehdotellut mutta sehän myös ns hioo pintaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Löysin netistä Metropolia-opinnäytteen "Aino Aallon suunnitteleman linoleumipintaisen pöydän konservointi ja restaurointi" :)

 

Tuolla Metropoliassa on tosiaan tuo konservointilinja (yksi viimeisistä). Tekevätköhän oppilastöitä?

Vierailija

Universal Stonella puhdista, se poistaa hellävaraisesti pintanaarmuihin kertyneen lian ja naarmut häviävät niin huomaamattomiin ettei niitä enää erota. Samalla koko pöytä puhdistuu ja näyttää vuosikymmenen uudemmalta. Testattu ja todettu toimivaksi.

Vierailija

Onko universal stone sama tai saman tyyppinen kuin taikasieni? Taikasienihän on erittäin hankaava, en kyllä suosittelisi tällaiseen käyttöön.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat