Valinnaiset yläluokilla ja häiriköivät oppilaat?

Vierailija

Mitä valinnaisia aineita kannattaisi valita, jotta luokasta tulisi mahdollsimman sopuisa ja rauhallinen? Mitkä aineet ovat häirikköjen suosiossa? Samoja aineita opiskelevathan laitetaan monesti käytännön syistä samalle luokalle. Ainakin luulisin niin.

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä tässä vähän totuutta piilee. Valinnainen matikka ei ole häiriköiden suosiossa eikä ylimääräiset kielet eikä lisäliikunta. Kotitalouden ja muidenkin "helppojen" valinnaisten tunneilla rauhattomampaa.

Vierailija

Häirikköjä löytyy jokaiselta luokalta, jokaisessa aineessa. Yleensähän häiriköt ovat näitä lellittyjä äidin helmoihin vaikean paikan tullen hakeutuvia kakaroita. Myös ylä-asteella.
Häiriköillä valinnaisina on varmaankin yleisimmin jotai ns.helppoa, kuten kässä tai liikunta(?).. Vaikea mennä sanomaan kun häirikköjä tosiaan löytyy joka suunnasta.
T15

Vierailija

Laitetaanko tietty määrä häiriköitä rauhoittumaan juuri nörttien luokalle (esim yli 9 ka oppilaiden) ? Nörteille näin ylimääräistä painolastia?

Vierailija

Häiriköitä ei pääse pakoon ihan sama mitä valitsisi, meillä oli pahin häirikkö niin liikunnassa, köksässä kuin siellä kielissäkin, ja pärjäsi hyvin ranskaa myöten pilaten samalla muiden oppimenestyksen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat