Paras ruoka mitä olette tehnyt MUNAKOISOISTA?

Vierailija

Kuka viitsisi näpytellä reseptiä tai edes että mitä siinä oli kun se oli niin hyvää? :)
Tekisi mieli kokeilla jotain munakoisoruokaa mutta kerran tein eikä se ollut hyvää.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Parmegiana di melanzane. Se kootaan paistetuista munakoisoviipaleista, reilusti basilikalla maustetusta sipuli-tomaattikastikkeesta, mozzarellajuustosta ja parmesanraasteesta. Kerroksittain vain näitä aineita vuokaan ja vuoka uuniin puoleksi tunniksi. Ei ole kevyttä, koska ruoassa on paljon juustoja, mutta hyvää on.

Vierailija

Teen ensin tomaattikastikkeen tomaattimurskasta, sipulista, valkosipulista ja yrteistä. Sitten ladon isoja munakoisopaloja uunivuokaan, jonka olen voidellut runsaalla oliiviöljyllä. Kaadan tomaattikastikkeen vuokaan ja haudutan 175-asteisessa uunissa 1,5 tuntia. Tästä tulee aika "märkää", joten hyvää vehäleipää kannattaa varata pöytään että saa soosin pois lautaselta.

Vierailija

Voi hitsi, meidän äiti teki siitä joskus jotain lisuketta, et oli salaattia ja vissii lohta yms. Siinä oli siis viipaleina sitä munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja aurajuustoa... oiskohan ollu viel jotain? Se resepti oli ihan tän vuoden puolella jossain lehdessä!

Vierailija

Paahdan koison kuorineen uunissa aivan kypsäksi. Jäähdytän, kuorin ja silppuan hienoksi. Sekoitan silppuun jugurttia, suolaa, murskattua valkosipulia ja minttua. Yön yli jääkaapissa tekeydyttyään tämä on hyvää!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat