Vierailija

Mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä, kun kortti ei ole perjantain jälkeen toiminut missään kaupassa, eikä automaatistakaan sillä pysty nostamaan rahaa? Pystyykö Suomalaisesta pankkikonttorista operoimaan tämän ulkomaalaisen tilin kanssa ja esim. tekemään käteisnoston, ennenkö saan uuden pankkikortin itselleni?

Kommentit (9)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kerro lisää perjantaistasi.

No ei kyllä tapahtunut juuri mitään sen ihmeellisempää, kuin että kävin ruokakaupassa, jossa tuo kortti ei sitten suostunutkaan toimimaan. Eikä myöskään automaatilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tuntuu siltä, että sinun olisi otettava ensin yhteyttä omaan pankkiisi. Heillä on ehkä mahdollisuus aktivoida se uudestaan tai ainakin kertoa, miksi se ei toimi. He tietävät myös, voivatko sähköttää tililtäsi rahaa Suomeen vaikka postin kautta. Sinuna yrittäisin maanantaina vielä kerran.

Vierailija

No ei kyllä suomalaisesta pankista voi mennä muiden pankkien tilejä ronkkimaan, oli ne sitten Suomessa tai ulkomailla. Sitäpaitsi jos kortti ei toimi automaatissa eikä kaupoissa niin ei se toimi pankissakaan.

Vierailija

Perinteisellä ns. mankelisysteemillä tuo kortti toimisi edelleen, mutta siru ja magneettijuova ovat molemmat ihan mykkiä täysin tuntemattomasta syystä. Päällisin puolin tuo kortti on kunnossa. Tilillä on rahaa ja luottolaskut on maksettu. Uuden kortin saamiseksi menee varmaankin viikkotolkulla, ja tilanne kieltämättä suorastaan v***ttaa.

t. AP

Vierailija

Soita kortissa olevaan numeroon. Ei kukaan Suomessa voi sinua auttaa, se kuuluu kortin antaneelle pankille selvittää tuo. Oma ulkolainenkortti blokattiin, koska pankki luuli, että se on varastettu, koska sitä käytetään vieraassa maassa. Yksi puhelinsoitto ja kortti toimi taas.

Vierailija

Ei auta kuin ottaa yhteyttä omaan pankkiin ja selvittää asia sen kanssa. Mahdollista kai on siirtää rahaa jonkun toisen henkilön suomalaiselle tilille?

Kun itse asuin ulkomailla ja olin saanut uuden kortin ennen Suomen lomaa, kortti ei toiminutkaan täällä. Ei voinut nostaa rahaa eikä maksaa. Kävi ilmi, että siihen oli vahingossa jäänyt joku esto päälle, ettei ulkomailla käyttäminen onnistunut. Tästä on tosin jo melkein 10 vuotta, uudet kortit on toki erilaisia.

Vierailija

Kyllä hankalaksi menee tämän korttihomman kanssa. Toista viikkoa on joskus mennyt tilisiirtoihin suomalaisille tileille. Heti maanantaina täytyy ottaa puhelua sinne, ettei kortti toimi, vaikka sikamaisesti nuo puhelut maksavatkin. Onneksi on jokunen satanen ihan kotimaisellakin tilillä, niin pärjäilee jotenkin.

t. AP

Vierailija

Eiko Sulla ole netti pankkia? Ja ainakin omalla ulkomaisella pankilla taitaa olla 24h/7 puhelin palvelu jonne voi aloittaa. Todennakoisesti Sulla on jaa nyt joku Estonia paalle tai pankki sulkenut kortin mika selviaa soittamalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat