Vierailija

Anopin ja apen talo on ollut täysremontissa. He ovat 58 ja 59v terveitä ihmisiä. Anoppi ja mieheni ovat yhdessä valinneet materiaalit ja mieheni hehkutti, että "kyllä nyt tulee äidille hieno keittiö, otettiin sellainen lasi välitilaan ja tosi kätevä saareke". Anoppi soittelee ja kysyy poikansa mielipidettä ja useampi viikonloppu on kulunut niin, että minä olen vauvan kanssa ja mies heräämisen jälkeen lähtenyt äitinsä kanssa milloin keittiöfirmaan milloin rautakauppaan.

Eihän siinä mitään , mutta jotenkin kummastuttaa , kun me ostettiin 2v sitten rintamamiestalo ja pinnat meni uusiksi. Silloin miestä ei kiinnostanut yhtään, kun yritin kysyä mielipidettä mikä laatta tai parketti valitaan . Sanoi, että se on hänelle aivan sama. Niinpä meni selvitin asioita yksin ja valitsin kaiken yksin, vaikka olisin toivonut että mies olisi osallistunut myös yhteisen yhteisymmärryksessä halutun kodin remppaamiseen.

Mistä ihmeestä voi johtua, että yhtäkkiä käytös muuttuu kun kyse on omasta äidistä? Tuntuu kiinnostavan kovasti!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
On lapsuudenkoti. Mutta meillä on nyt oma koti. Ap

Tämäkö selittäisi sitten... Ihan jotenkin kuin joku freudilainen lipsahdus, verrattavissa sellaiseen... Tsemppiä!

Vierailija

Onko miehesi ainoa lapsi? Tuli vain mieleen, että onko miehen lapsuudenkoti samalla myös miehen unelmien koti ja sen takia osallistuu remonttiin, että ajattelee vielä joskus asuvansa siinä..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat