Vierailija

Leipoisitko (mitä)?, siivoaisitko (mitä)?, mitä muuta tekisit?
Vieraat olisivat harvoin teillä käyviä, mutta nyt tulisivat ohikulkumatkalla käymään.

Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vähän järjestilisin tavaroita paikoilleen ja laittaisin kahvinkeittimen valmiiksi. Pullaa ei olisi, enkä sitä hakisi, kun rahat tiukilla.

Vierailija

Pyyhkisin pari pöytää ja pesisin vessanpöntön ja lavuaarin. Täällä on muuten siistiä. Sit avaisin kahvin kanssa ukeille ostetut suklaarasiat ja kävisin huomenna kylään mennessä ostamassa uudet. Lisäksi vaihtaisin pieruhousut siistimpiin ja harjaisin tukan ja laittaisin poskipunaa.

Vierailija

Varoittaisin tulijoita, että mies on sitten taas puolentoista votkapullon humalassa ja tulee käyttäytymään huonosti, kuten aina humalassa.

Vierailija

Tein eilen mustikkapiirakkaa, laittaisin sen pöytään. Kaverit, ystävät ja sukulaiset ovat rentoja. Tuskin ketään haittaa, että piiras on eilinen ja siitä puuttuu neljännes. Kokonaisen ja samana päivänä leivotun piirakan vaatiminen on vähän Hajasint Bukettia. Vessan siivous, lelut pois lattialta ja tänne kehtaa tulla. Paita pitäisi varmaan vaihtaa kans, remonttipaita päällä jossa reikiä ja maalitahroja

Vierailija

Ensimmäiset 50 minuuttia siivoaisin hullun lailla, sitten vaihtaisin pikaisesti vaatteet ja ehostautuisin. Tuolla varoitusajalla pystyisin tarjoamaan teetä ja voileipiä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat