HM BALMAIN ( vain aiheesta kiinnostuneille )

shoppaholisti

Pääsitekö HM-sivuille helposti? Itse en pääse...tasan klo 11 yritin ensimmäisen kerran. Mitä haluatte - aiotte ostaa ko. mallistost (Balmain) ? Itse yritän saada sen nahkatakin, sekä vihreän paidan, jossa korkea kaulus. 

:)

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Noh eiköhän ne sivut jossain vaiheessa tunnin päästä toimi jolloin kaikki onkin sitten jo loppuunmyyty... :/

Ebaysta vaan metsästämään, sitten joskus puolen vuoden päästä kun huuma ja korkeat hinnat on menneet ohi. Muitakin mallistoja saa halvalla myöhemmin sieltä, nyt pyydetään kauheasti ylihintoja. Olishan tuolla useampikin tuote jonka voisi ostaa.

kamahomotar

No voi ihminen, olet nyt sekoittanut "tuote on tulossa pian" - siihen, että se olisi loppuumyyty - kun niitähän alettiin myymään katsos verkkokaupassa vasta klo 11 tänään. 

Mutta joo, en pääse niille sivuille minäkään. Tasan klo 11 klikkasin ekan kerran. Aikamoista kusetusta - ja arvatenkin kaikki on loppu sitten, kun sinne vihodin, joskus huomenna ehkä - pääsee.

ihanoikeaWT

Vierailija kirjoitti:

WT.
Niin ehdottoman wt.

No mutta, mitä väliä? Jos on rehellisesti wt - niin on paljon mukavampaa, kuin olla niinkuin sinä: pyristellä kaikin keinoin, ettei vaikuttaisi wt:ltä - joka näemmä kuitenkin olet ( muutenhan et kirjoittelisi tänne, et kommentoisi ollenkaan ). 

Ihanaa olla just tällänen! Jesh!

Vierailija

Minttu Virtasella on aitoja Balmainin vaatteita, nyt pissikset yrittää samaa jollain H&M-vaatteilla joissa pelkkä yhteistyömerkki mutta jonka laatu ei todellakaan vastaa aitoa Balmainia :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat