Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ennustan ensimmäiselle seuraavat 5 vuotta

Vierailija

Kerro itsestäsi seuraavat: Ikä, sukupuoli,hiustenväri ja pituus, paino sekä pituus, missä päin asut, työ, kuinka usein juot, lapsienmäärä jos on, oletko sinkku, hieman persoonastaan ja suututko helposti?
t. mysteeri ennustaja

Kommentit (7)

Vierailija

17, nainen, ruskeat keskipitkät, 178cm 65kg, lappi, ei oo, todella harvoin, 0, en, hiljainen, sarkastinen ja empaattinen, en suutu 

Vierailija

18, nainen, vaaleanruskeat hiukset hiukset, siniset silmät, pääkaupunkiseutu. Lähihoitaja, parisuhteessa. Ei lapsia. Omalaatuinen persoona olen. Hieman hullu mutta viisas.

Vierailija

30v, nainen, pohjanmaa, pituus 158cm, paino 62kg. Tummanvaaleat hiukset,työtön, en juo ollenkaan, 2lasta, avoliitossa, ujo, suutun helposti.

Vierailija

40, nainen, mustat hiukset, 165 cm, 53 kg, vihreät silmät, Helsinki. it-ala, juon lähes joka päivä, ei lapsia, sinkku, erakkoluonne, en suutu helposti mutta jos suutun, voisin vaikka tappaa siinä raivossa.

Vierailija

okei numero 2 näen vain kolmen vuoden päähän, mutta se johtuu nuoresta iästäsi silloin suunnitelmat ja tulevaisuus muuttuu vielä liian paljon, että voisin sen kyvyilläni ennustaa.
Asiaan siis; Mielesi tekee mieli lähteä jonnekin rauhoittumaan, lähdet laskettelukeskukseen. Paikassa on ravintola nimeltä Huttu Uula. Tapaat siellä elämääsi merkittävästi muuttavan henkilön. Muutat hänen takia etelä-suomeen. Asut yksiössä vuoden biletät ja elät täysillä. Saat uuden parhaan ystävän. Olet häntä 4kk vanhempi. Ystäväsi saa työpaikan sinä et. Alat tapailla kahta miestä. Ihastut toiseen. En näe tulevaisuutta teillä, mutta en myöskään kovia sydänsuruja. Pettymys vain.
Saat auton ja ajokortin. Auto on punainen. Olet tyytymätön elämääsi ja mietit mitä voisit muuttaa. Sisustat asuntoasi ja otat rennosti. Samalla etsit työtä. Saat töitä kauppa alalta hyllyttäjä, kassa tai muu vastaava. Töissä saat uusia tuttavuuksia ja tavoitteita.
Silti jokin puuttuu elämästäsi. uskot ja myös minä uskon että löydät sen vasta 28-30 vuotiaana. Sinulla pysyy hyvät välit perheeseesi. PS olet kovin vaikeasti ennustettava :)
T. mysteeri ennustaja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat