Ksenofobia ja kriittinen suhtautuminen seksuaalisiin vähemmistöihin kielii alhaisesta ÄO:sta

Vierailija

Kyllä se näin on!

Kommentit (12)

Vierailija

Tarkoitatko nyt ksenofobialla sitä perinteistä vieraskammoa vai muodikkaasti sitä, että ei haluta luovuttaa itsenäistä valtiota ulkomaalaisten käyttöön sillä perusteella, että he vain työntyvät rajojen yli ja käyvät taloksi ja isänniksi?

Vierailija

Jos äo 160 on alhainen niin sitten on. Kuitenkin keskimääräistä paljon korkeampi. Joten ap:n viesti on täyttä humpuukia. Varmaan joku vihervasemmiston tutkimus ja tuloksia vääristelty ja muokattu kertomaan haluttu tulos.

Vierailija

"Kyllä se näin on!"

Minulla nousee oikeasti verenpaine aina kun joku perustelee väittämäänsä tuolla tavoin.

Suoranaista raivoa tunnen tuollaisesta.

Kokeile nyt ensi kerralla lisätä väittämäsi tueksi "se nyt vaan on niin" tai "jokainen tietää että näin on"!

Tai jos oikein huippu älykkään kuvan haluat antaa itsestäsi niin miten olisi hieno äffällä alkava sana. FAKTA!

Vierailija

Feministit marssivat sekä homppeleiden että kehitysmaamamujen puolesta, mutta niiden argumentit asiasta kuin asiasta ovat vailla mitään totuutta. Esim iänikuinen naisen euro.

Taisipa joku femakko letkauttaa pari päivää sitten että Suomi on pahin maa naisille tms. Valtaosa noissa femakoiden letkautuksista on niin vajaaälyisiä ettei koko porukkaa voi oikein ottaa tosissaan. Ovat tehneet itsestään vitsin.

Vierailija

Koska ihmisen täytyy olla tyhmä, jos ei kannata järjetöntä maahanmuuttoa, hienoa logiikkaa. Sensijaan seksuaalivähemmistöjä vastaan minulla ei ole mitään. En vain jaksa ymmärtää mitä hienoa on kulttureissa jotka ovat  1000 vuotta länsimaalaisia jäljessä.

Vierailija

Ajatus siitä, että ihminen on ensisijaisesti johonkin, mihin hyvänsä, seksuaaliseen ryhmään kuuluva kielii vielä alhaisemmasta äö;stä.

Vierailija

Nämä SJWt ovat sairasta sakkia. Joskus mietin, että joutuvatkohan ikinä vastuuseen teoistaan. Tuhoavat niin monia elämiä ja nauttivat siitä, sairasta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Nämä SJWt ovat sairasta sakkia. Joskus mietin, että joutuvatkohan ikinä vastuuseen teoistaan. Tuhoavat niin monia elämiä ja nauttivat siitä, sairasta.

Eivät joudu. Sitten kun maa luhistuu islamistiseksi valtioksi ja talous taantuu kehityismaiden tasolle, SJWt keksivät että syy on joko rasistien tai KORKEINTAAN ovat hiljaa eivätkä myönnä mitään.

SJWt, nk. "suvaitsevaiset" ovat kyllä jännä asia, historialliselta kannalta. Kuvitelkaas, sitten joskus tulevaisuudessa, kun tätä touhua tarkastellaan, miten hilpeältä se näyttää. "1940-luvulla oli natsit, ja siitä syntyneessä syyllisyydessä, siihen syyttömät sukupolvet kehittivät dogman joka oli vähintään yhtä mielipuolinen, mutta täysin päinvastainen agendaltaan."

Niin itsestäänselvä kehityskaari. Ihminen on vaan tyhmä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat