Säälittää kun paras ystäväni kelpuutti ensimmäisen naisen joka hänet "huoli"

Vierailija

Suhde on ihan toivoton. Nainen määräilee, heitti kysymättä ystäväni vaatteita roskikseen kun ne ei prinsessaa miellyttäneet. Läpsii naamaan (ei kovaa) jos suuttuu jostain. Pankissa asioidessaan ei saa katsoa pankkineitiä silmiin. Edes sukulaisiaan ei saa halata tavatessa. Hän on ollut aina tyttöjen kanssa kömpelö ja ujo, eikä usko että ansaitsisi parempaa. Ovat 18-vuotiaita.

Kommentit (6)

Vierailija

Lähinnä tulee mieleen että onko sen isä nössö ja äiti samanlainen päällepäsmäri kuin tyttökaverinsa, jos hänelle tuo suhde on ihan OK.

Vierailija

2, ei ole. Päinvastoin hänen vanhemmillaan on ollut väkivaltaa suurimman osan hänen lapsuusajastaan, mutta niin päin että isänsä löi äitiään.

Ei ole millään tavalla vammainen jos sitä yksinkertaisuudella tarkoitat. On vain hyvin kiltti ja otettu siitä että joku nainen hänet huoli. valitettavasti.

ap

Vierailija

Mulla yksi kaveri on ollu 10 vuotta yhdessä tuollaisen kanssa. Tai entinen kaveri. Se on mennyt vaan hullumpaan suuntaan ja nyt spostitkin naispuolisille kavereille on ollu pannassa. Sitä ennen se vaati saada lukea ne ja tarkastaa vastaukset ja tää tossukka suostui siihen. Viimeisimmässä se pahoitteli että nyt hän joutuu valitsemaan ja valitsee tulevien lastensa äidin. Kaikkea onnea vaan heille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat