Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuo ensitreffit alttarille Mari ei varmaan ikinä löydä miestä.

Vierailija

Ikävää sanoa mutta on niin tiukkis ihminen että jää varmasti vanhaksipiiaksi.

Kommentit (8)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Entä Tanja sitten?

Varmasti löytää, ei hän niin tiukkis ole. Tuo Roni vaan halusi blondin ja ulkoisesti erilaisen naisen.

Vierailija

Itse asiassa katsoin ohjelmaa vain alussa. Aika huono tuuri Tanjalla jos Roni tykkääkin blondeista, ei reilua. Marista en tiedä yhtään millainen on

t.2

Vierailija

Monilla Marin kaltaisilla tiukkiksilla on miehet, joten voi Marillakin olla pitkä ja onnellinen avioliitto vielä edessä.

Vierailija

Marin tiukkismaisuus korostui ohjelmassa todennäköisesti senkin takia että hän ja Jouni eivät sopineet yhteen. Kemiat meni vinoon, esim. huumorintaju, tapa kommunikoida ja olla toisen lähellä olivat heillä ihan erilaisia.

Vierailija

Tuskin Mari koskaan löytää itselleen täydellistä miestä, jossa ei olisi yhtään ainoaa vikaa ja joka sopisi Marille täydellisesti.... Liian suuret odotukset naisparalla, erityisesti kun oma taso on sellaista välttävän/tyydyttävän luokkaa (sekä luonteen että ulkonäön osalta).

Takakireä, epäaidon oloinen tyyppi. Taisi feikata eniten tämän vuoden osallistujista. Jatkuva tekohymy naamalla joka muistuttaa hymyn sijaan enemmän jotakin groteskia irvistystä. Suupielet korvasta korvaan ja hampaat esiin, silti aito hymy jäi puuttumaan.

Vierailija

Mari löytää vielä paljon paremman ja komeamman miehen. En itsekään jaksaisi hetkeäkään katsella Jounin kaltaista perässä vedettävää tuppisuuta, joka loukkaantuu ja pahoittaa mielensä joka sanasta. Raskas ihminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat