Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nina Mikkosen tulot!

Vierailija

Miten Nina Mikkosella voi olla yli 34000 € ansiotuloja, vaikka ei käy töissä? Omaishoitajan tuki on reilusti alle tonnin kuussa, vai onko hän sittenkin henkilökohtainen avustaja? Asiahan ei tietysti mulle kuulu, mut ihmettelen vaan, kun hän valittaa rahapulaa ja tulot heillä on isommat kuin meillä. Timolla oli 24000€, eli varmaan eläke ja vammaistukia.

Kommentit (15)

Vierailija

Vammaistuet eivät ole verotettavaa tuloa. Saisiko tuloja lehtijutuista ja vastaavista ja eikös hän ollut jossain telkkariohjelmassakin? 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Miten Nina Mikkosella voi olla yli 34000 € ansiotuloja, vaikka ei käy töissä? 

Onhan hän myös yrittäjä, jos sieltä tulee tuloja. Ei hajuakaan minkä alan, mutta sen teksteissä se on tullut ilmi.

Suunnittelin soittavani virastoihin ja hoitavani yrityksen asioita sillä aikaa, kun toimintaterapeutti Jenni tuli jumppauttamaan Timoa puoli kymmeneltä.

Vierailija

On antanut lehdille haastatteluita ja saanut niistä palkkiot? Tuskin hän ilmaiseksi Seiskassa tai Iltalehdissä kertoo perhetragediastaan? Lisäksi yrityksen tulot.

Vierailija

SE ämmähän tunkee itsensä joka paikkaan josta vain rahaa saa. Selittelee vain itsestään ja kuinka "hyvä" omaishoitaja se on. Siis vittu mikä itserakas lehmä se on. Kuuntelin kerran omaishoitajien tilisuudessa hänen "kertomustaan" perheen elämästä, mutta kuinka ollakkaan hän puhui vain itsestään kuinka "hyvä" hän on.

Vierailija

Ninan ja Timo T.A:n ansiotuloihin ei kannata tuijottaa. Niiden varsinaiset tulot tulevat omistamistaan yrityksistä, jolloin eivät näy missään. Verosuunnittelua, verosuunnittelua, hyvät mammat! Kannattaisi teidänkin kokeilla!

Vierailija

Ällöä tämä vainopuhe. Nina on kampaamoMESTARI. Hän kouluttaa ja yritys on kampaamoalalla. Timo ta on ollut media-alan moguli vai miksi kutsutaan. Isot yritykset heillä!

Vierailija

Mitäs jos annettaisiin näiden ihmisten olla rauhassa. Olkoot lähtökohdat mitä tahansa, heidän nykyisessä elämäntilanteessaan olen kuullut mediassa "siltä ämmältä" aivan järkeviä puheenvuoroja, joista on apua muillekin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Siis mitä ihmeen toimintaa niissä yrityksissä on?

Kiinteistöjen myyntiä, ylläpitoa, vuokrausta, konsultointia ja koulutusta, kampaamotuotteiden myyntiä ja maahantuontia, tukkuliiketoimintaa

Ihan löytyy kaupparekisteristä, kun vähän viitsii hakea.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat