Opettaja vaihtuu, onko oikein?

Vierailija

Minulla on erityislapsi, joka käy ensimmäistä luokkaa pienluokalla. Opettaja on ihana ja hänen kanssaan olemme päässeet tekemään hyvin yhteistyötä. Olemme tehneet kovasti töitä, että lapsi on sopeutunut uuteen tilanteeseen, kouluun, aikuisiin ja kavereihin. Kaikki on sujunut tosi hyvin.

Kunnes nyt sitten opettaja ilmoitti, että siirtyy ensi tammikuusta lähtien toiseen kouluun töihin! Hän on saanut sieltä uudem työpaikan, joka ilmeisesti on sitten kiinnostavampi kuin nykyinen. On jotenkin petetty olo. Nyt kaikki alkaa alusta, tutustuminen ja yhteistyö uuden ihmisen kanssa ja arki muuttuu taas. 

Mitä mieltä open toiminnasta?

Kommentit (10)

Vierailija

Kyllä opettajillakin on oikeus vaihtaa työpaikkaa. Hänhän saattoi saada vaikka vakiviran. Opettajia jää eläkkeelle, tai vapaille myös kesken lukukauden.

Vierailija

Kyllä opettajan on ihan oikein ajatella ensisijaisesti itseään, eikä vain niitä oppilaita. Saattoi saada vaikkapa vakipaikan, tai halusi muuten nykyisestä työpaikasta pois, jos siellä on vaikka huono työilmapiiri. Tai uusi työpaikka voi olla lähempänä kotia tai tai tai... Mitä tahansa mikä helpottaa hänen omaa elämäänsä.

Vierailija

Voi hyvä luoja:D yhdelle kollegalle vanhemmat raivosivat, kun saa lapsen kesken lukuvuoden. Kuinka ne teidän lapset tulee ikinä pärjäämään tässä maailmassa, kun ei voi mennä diagnoosin taakse piiloon..? Ja kyllä, me opettajat kyllästytään oppilaisiimme, varsinkin jos joutuu katselemaan niitä samoja kakaroita kuukaudesta toiseen. Tää on ihan vaan palkkatyö, ei mitään jalompaa.

Vierailija

Mun poika on myös erityiskoulussa ja opettaja on vaihtunut neljän vuoden aikana neljä kertaa, parhaimmillaan puolen vuoden välein. En ole tyytyväinen!

Mutta opettajalla on täysi oikeus vaihtaa työpaikkaa.

Vierailija

Et voi olla tosissasi. Opettajan olisi siis ihan vain sinun lapsesi vuoksi pitänyt pysyä työpaikassa, joka soveltui syystä tai toisesta hänelle huonommin kuin tämä uusi työ? 

Vierailija

Opettaja tietysti tekee itsensä kannalta parhaan ratkaisun. Ehkä  opettaja on saanut toisesta koulusta vakipaikan tai häneltä on sinne lyhyempi  matka tai parempi palkka. Ei opettaja voi loppuiäkseen sitoutua yhteen luokkaan. Tällä palstalla on aikaisemminkin valitettu siitä jos alaasteen ope kehtaa  tulla raskaaksi ja jäädä äitiyslomalle. Yrittäkää nyt ymmärtää, että opettaja on ihminen,että opettajilla on muutakin elämää kuin työ.Kyllä lapsesi luokka saa toisen opettajan. Ehkä jopa nykyistä paremman. Ei hätää, näistä selvitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat