Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Broileri punertaa
03.11.2015 |
Paistoin eilen broilerin koipia uunissa, 175 asteessa tunti kymmenen minuuttia, ja hyviä ja kypsiä oli. Tänään sitten ajattelin tehdä salaatin yhdestä jäljelle jääneestä, ja huomasin, että liha olikin paikoin hieman punertavaa, irtosi kuitenkin luista kylmänäkin enempiä repimättä. Mitä ihmettä, onko se kuitenkin väristä huolimatta kypsää?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Jos se on vaan ujo. (sorry huono vitsi)
En söisi.