Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Riikka kotiäidin blogiin ei äkkiä pääse ollenkaan, vaatii vain salasanaa. Samaan aikaan Oi mutsi mutsin blogista on poistunut linkki Riikan blogiin. Onko Ommiksen hajoita ja hallitse -mentaliteetti saanut taas uuden uhrin? Oliko Riikan oma uusi bisnes, Lasten PR liikaa Ommikselle? Koko Lasten PR kuulostaa btw aikamoiselta sketsiltä... 

  • ylös 8
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Ohhoh! Tuliko muuten Bellablogit ja Paskikset -kohusta enää mitään lisätietoa? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ommishan ei koskaan kunnolla selvittänyt tätä Bellakohua. Yhtäkkiä bloginsa kommentit vaan radikaalisti vähenivät, luultavasti siksi, että suurin osa oli moittivia kommentteja. Ja Ommishan moderoi ankaralla kädellä.

Muutenkin Bellablogien tähti näyttää olevan pahasti laskussa. Riikka Kotiäiti siirtyi itsenäiseksi bloggaajaksi ja Suomen Blogimedian jäseneksi, vähän kuten Project Mama ja Lähiömutsi. Kaksi viimemainittua ovat oikeasti hyviä kirjoittajia ja ammattitasoa, tässä joukossa Riikan sanasokeus ja pinnallisuus pistää kyllä pahasti silmään. 

Mutta mahtaa Ommista ja etenkin Bellojen pääpomoa vituttaa ihan helvetisti, kun Bellasta lipeää jengiä itsenäisiksi bloggareiksi ja/tai riitaantuu Ommiksen kanssa. 

Eikä mikään ihme, että jengi lähtee Belloista. Bloggarit Suomessakin alkavat huomata, että blogiportaalihan on pahimmillaan täysin verrattavissa vuokratyöfirmaan. Hoitaa sulle jotain hanttihommia ja vetää ihan helvetin ison siivun välistä.

Ja kun tähän lisää Ommiksen diplomaatintaidot niin voi luaja :D :D 

Vierailija

Mikä tämä lasten pr siis on? Nettisivut ei oikein kerro ja tosi epäselvää, millä kriteereillä Riikka tätä hommaa tekee? Kun aika paljon on noita ihan ammattilaistenkin perustamisen lafkoja. Onneks sisustus on kuitenkin nätti. :)

Vierailija

En tajua tuosta avauksesta ja ketjusta mitään.

Ehkä parempi niin,se on merkki siitä ettei koko elämä ole netissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla