Saako linnuille syöttää riisiä?

Vierailija

Kaveri saarnasi järkyttyneenä ettei muka saa syöttää kun riisi turpoaa mukamas niiden mahassa ja linnut halkeaa sen seurauksena.

No mä syötän silti kun en ole huomannut kuolleita lintuja missään ja riisi näyttää maistuvan paremmin niille kuin kaura. Ennen syötin auringonkukansiemeniä sekä murskattuja parapähkinöitä mut riisi on niin paljon edullisempaa niin siksi syötän riisiä :)

Kommentit (6)

Vierailija

No jos tintit kerran tykkää riisistä niin mikäpä siinä sitten. Tuskinpa ne itseään ähkyksi asti syö, lienee niilläkin itsesuojeluvaisto.

Vierailija

Kyllä se riisi siellä suolistossa turpoaa ja aiheuttaa sisäisen verenvuoodon, johon lintu kuolee. Jos ihminen söisi keittämätöntä riisiä, oltaisiin sairaalassa aika pirun äkkiä. Luonnossa eläimet menee usein "piiloon" kuolemaan.

Vierailija

Saa, mutta siitä ei ole kauheasti niille hyötyä. Kaikki siemenet turpoavat linnut vatsassa. Halkeaminen on urbaanilegenda. Parempi syöttää suomalaisille linnuille luonnollisempaa ruokaa eli siemeniä joita kasvaa täällä. Monet siemenet ovat paljon ravinne ja energiapitoisempia kuin tavallinen riisi.

Vierailija

No siihen on syynsä miksi pyydetty ettei häissäkään viskeltäisi riisiä..saattaa kai tuo turvota..miksi antaa?Jos epäilyttää voi tehdä toisella tavalla..vai mitä?

..eikä välttämätä tarvi antaa mitään jos täytyy mennä siitä mistä aita on matalin?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat