Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jouduin taas häpeämään poikaystävää

Vierailija

Kaverini halloweenjuhlissa hän veti kännit. Muuttuu aina juodessa ilkeäksi ja oli tokaissut lihavalle kaverilleni joka oli pukeutunut kissaksi " no sä oot kyllä todella kaukana kissasta, että eikö norsupuku olis ollut parempi valinta" joi lähes yksin boolimaljan tyhjäksi ja kaatoi omiin mukeihinsa omia viinoja joukkoon. Hänellä oli siis leijona-pullo mukana. Sitten sammui kaverin sohvalle. Itse hävetti hänen käytös niin paljon että lähdin kotiin. Nyt aamulla kaveri laittoi viestiä että poika oli ehdottanut.seksiä kun "olisi halunnut tietää onko.pullukan kanssa tuntuu.

Kommentit (9)

Vierailija

Läski sikakaverisi valehtelee sinulle, kun poikaystäväsi kertoi hänelle totuuden. Ei se oikeasti mitään seksiä ehdottanut, ei kukaan halua oikeasti läskiä panna jos kotona odottaa laatulihaa.

Vierailija

sillä lailla, jatkakaa samaan malliin. Teillä menee hyvin.  Kaverisi on vain kateellinen kun on sinkku ja sinulla on poikaystävä. 

Vierailija

Tiedät itsekin, että tänään on sika jättää tuo poikaystävä. Pahemmaksi vain menee muuten. Kunnioita itseäsi sen verran, ettet alistu tuollaiseen elämään. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat