Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tympäisee olla aina selvittelemässä muistisairaan isän lehti- ym. puhelinmyyntitilauksia. Mitkään rajoituksetkaan eivät tunnu tepsivän näihin soittelijoihin. Isä sanoo, ettei ole mitään tilannut, mutta kummasti niitä lehtiä aina laitetaan tulemaan. Jokaisesta puhelinmyyjän tekemästä kaupasta pitäisi saada rekisteröinti nimineen ja kellonaikoineen sekä puheluiden tallennus niin saisi ainakin huijarit kiinni. Selviäisi sekin, tilaako niitä itse sitten kuitenkin.

Kommentit (3)

Vierailija

Puhelinmyyntiä voisi rajoittaa lainsäädännöllä niin että tarvittaisiin erillinen suostumus puhelinmyyntiin. Nythän edes mitkään markkinakiellot eivät toimi. Tähän tietysti kaikki kapitalistihenkiset hyödylliset idiootit sanovat että tällaisella toimella estettäisiin markkinatalouden rattaita yms. Silloin kun kyseessä on "bisneksenteko" on kaikki halpamaiset konstit sallittuja.

Vierailija

Samaa mieltä. Puhelinmyyntiin pitäisi olla aina erikseen annettu lupa ja sekin pitäisi voida rajata niin että saa puhelinmyyntiä, vain niistä asioista, joista sen erikseen sallii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä jos vanhus on holhouksen alainen? Eikö silloin hänen kanssaan tehdyt sopimukset ole mitättömiä? Eli  jos joku myy jonku lehden tai kalsareiden kestotilauksen, niin se sopimus on pätemätön, eikä laskuja tarvi maksaa, vaan ne jäävät myyjän tappioksi?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat