Lapsi tuli itkien Halloween-kierrokselta.

Vierailija

Päästin 9v tytön naapurin sisarusten kanssa lähialueen taloja kiertämään, vanhempi heistä on jo 12 v niin luotin että ovat fiksusti. Painotin että hyvät käytöstavat pitää olla, ei saa kerjätä ja pitää kiittää yms. Eivät kuitenkaan saaneet paljon mitään saaliiksi, koska suurin osa ihmisistä ei avannut oviaan ollenkaan. Tytöt olivat kuitenkin huomanneet, kuinka verhojen takaa heitä kurkittiin. Osa avasi muttei näyttänyt tajuavan mistä oli kyse. Lapset sitten vähin äänin siitä hipsivät pois, tosi kivaa. Yksi mies oli rähjännyt ja paiskannut oven kiinni, siitä oli tullut paha mieli. Muutamassa paikkaa oltiin kuitenkin valmistauduttu ja annettiin jotain pientä mukaan, kiitos siitä!

Tytölle jäi yksi suklaapatukka, viisi konvehtia, yksi laku, pähkinöitä (WTF???) ja 6 e rahaa. Jep jep. Koko illan vaivanpalkka.

Lähden kohta ajamaan huoltsikalle ja ostamaan tytölle vähän lisää saalista. Kiva fiilis varmaan, koko viikon miettivät asujaan ja tollanen lopputulos.

Nyt oikeasti suomalaiset, ryhdistäytykää.

Sivut

Kommentit (116)

Vierailija

Suomessa ei suurin osa ihmisistä edelleenkään vietä halloweeniä ja varaudu siihen karkein. Jos haluatte harrastaa kerjäysperinnettä, niin eteläisellä pohjanmaalla ainakin pukeudutaan pääsiäisenä noidaksi ja virvotaan karkkeja keräten. Sekin olisi suomalaisempi perinne tähän verrattuna.

Vierailija

Ei se vaan toimi täällä nyt niin kuin pääsiäisenä. Ei ole Halloween-perinnettä. Ihanko oikeasti aikuisena ihmisenä kuvittelit, että ne penskat saisivat karkkeja??

Vierailija

Ap, minä pidän virpomisperinteestä, mutta Halloweeen on amerikkalainen perinne. Et voi olettaa, että suomalaiset naapurisi haluavat sinun laillasi matkia "perinteen" tänne. Me hissutellaan pyhäinpäivänä eikä soitella tuntemattomien ovikelloja.

Anastasia
Seuraa 
Liittynyt11.10.2015

Valitettavasti Suomessa ei ole tapana käydä karkkikierroksella Halloweenin aikaan :/ Virpominenkin tuntuu yllättävän monelle suomalaiselle olevan hävytöntä kerjäämistä ja törkeää kotirauhan rikkomista.

A lion never loses sleep over the opinions of sheep.

Vierailija

Toi on niin uusi tapa, ettei ihmisiltä voi odottaa vielä karkkilaarein varautumista! Sun tehtävä äitinä olisi kertoa lapselle, ettei kannata pahoittaa mieltään, jos joku ei ole aivan samalla sivulla tämän asian kanssa. Tietenkin lapsille huutaminen on aivan typerää ja huonoa käytöstä, mutta niin on myös ilmaisusi "pähkinöitä, wtf"..

Mekään emme todellakaan osanneet varautua yhteenkään karkkikiertäjään, joten ovikelloa rimputtaneille pojille annoin korvapuusteja. Wtf?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat