Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kokkitaitoiset neuvoja!!

Vierailija
31.10.2015 |

Miten tulee täydellinen grillattu vuodenjuustokiekko/halloumi salaatin päälle laitettavaksi? Käytössä tavallinen uuni, jossa on grillivastus ja kiertoilma, 300 maksimi. Ja tietty paistinpannu. Eli miten ihanan ruskea pinta juustoon niin että juusto sisältä pehmeä mutta ei levähdä sulaneena pellille? Pitääkö juuston tulla jääkaapista vai olla huoneenlämpöinen? Hunaja ennen vai jälkeen paistamisen? Grillivastus vai ei? Kuuma uuni ihan nopeasti, vai grillivastus, vai vähemmän kuuma?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä vuohenjuustosta, joten neuvoni koskee Halloumia, jota sen sijaan laitan useasti.

Sinuna paistaisin sen pannulla. Varo kumminkin, se tuntuu ensin ruskistuvan hitaasti, mutta sitten se kyrvähtää hiton nopeasti. Ole siis koko ajan siinä ääressä. Paistinpannulle oliiviöljyä ja sitten paistat suht kuumalla muttei täydellä lämmöllä - kannattaa panna suikaleina, koska isoa palaa on ikävä järsiä. 

Mitään hunajaa siihen en laittaisi. Sen sijaan tosiaan oliiviöljy on hyvää, samoin paahdetut pinjansiemenet. 

 

Vierailija
2/3 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon itse paistanut vuohenjuustot pannulla leivinpaperilla. Hunajaa päälle vähän jossain vaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
31.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras tulee ihan kuumalla pannulla paistaessa. Pitää osata vaan kääntää vasta silloinkun pinta on ruskistunut. Ei mitään öljyjä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kahdeksan