Vierailija

Jotta nainen olisi lahjakas jollain vaikka tieteen, taiteen tai liiketalouden saralla, niin hänessä on yleensä miesmäisinä pidettyjä tai perinteisesti miehisyyteen yhdistettyjä piirteitä. Sen sijaan naiset jotka on perinteisen naisellisia voivat menestyä jollain ulkonäköön liittyvällä alalla kuten malleina, juontajina jne. Perinteiset sukupuoliroolit toimivat siis samalla naisten rajoittajina, että myös eräänlaisina turvapaikkoina. Jos olet perinteisen naisellinen nainen niin voit luvallisesti heittäytyä passiiviseksi ja antaa miesten tehdä likaisen työn. Kääntöpuolena on sitten se, että et itse tule menestymään muuten kuin ehkä menestyneen miehen siivellä.

Kommentit (9)

Vierailija

Määrittele tarkemmin naisellinen nainen ja lahjakkuus. 

p.s. Aloituksesi on mustavalkoinen ja tylsän provosoiva. 

p.p.s. Oletko mies vai nainen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miehisyyteenhään perinteisesti luetaan rohkeus, aloitteellisuus, eteenpäin meneminen, johtajuus jne. Eipä siis ihme, että jos nainen omaksuu näitä ominaisuuksia itselleen, niin hän menestyy paremmin maailmassa kuin nainen joka keskittyy hoivaamiseen, empaattisuuteen, kaunistautumiseen ja mitäs kaikkia näitä perinteisen naisellisia ominaisuuksia on.

Vierailija

En tajua sun ajatusmaailmaa. Luettelemasi ominaisuudet ovat sukupuolineutraaleja.
Menestys tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Kotiäitikin voi kokea olevansa menestynyt äitinä, kun on kasvattanut lapset, jotka ovat sivistyneitä, empaattisia ja ottavat muut huomioon. Toiselle äidille voi puolestaan olla käytössä muut menestyksen mittari.

Vierailija

Tottahan tämä on ainakin osittain.

Työskentelen it-alalla ja tällä pitää tienata kannuksensa, olla parempi kuin miehet. Naisellisuus syö uskottavuutta. Sitten kun kannukset on tienattu voi pukeutua naisellisesti ja meikata.

Usein ei ole kyse siitä, että naisellinen nainen ei pystyisi tekemään tiettyjä hommia vaan, että se naisellisuus syö uskottavuutta tietyillä aloilla.

Vierailija

Miehekkäät miehet on harvoin lahjakkaita. Miehekkään miehen on parempi keskittyä vaan esittelemään lihaksiaan ja jättää oikeat työt lahjakkaammille ihmisille. Kaikkein menestyneimmät miehet harvoin ovat niitä kaikkein miehekkäimpiä.

Vierailija

Oletko katsonut Leijonan luolaa? Siinä esimerkiksi Lori Greirer on hyvinkin naisellinen samoin muut naiset, samoin muiden maiden Suomessa esitetyissä Leijonan luolissa kaikki naiset ovat naisellisia ja todella menestyneitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat