Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tutkimusnäyttöä antibioottien osuudesta lihavuuteen on jo aika paljon: osassa on kyse karjalle syötetyistä antibiooteista ja osassa ihmisen syömistä antibiooteista.

Mikäli olet lihava, tai osaat vastata jonkun toisen puolesta, niin muistatko syöneesi lapsena tai nuorena antibiootteja ja minkä verran? Mitä olet mieltä siitä, että antibiootit voisivat aiheuttaa lihavuutta?

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (2)

Vierailija

Minulla BMI 30. Lapsena muistan syöneeni yhden kuurin korvatulehdukseen. Se oli silloin, kun tärykalvo puhkesi, silloin vanhemmat veivät lääkäriin. Muuten lapsena sairastettiin taudit, angiinat sun muut, niin ettei meitä koskaan lääkäriin viety.

Parikymppisenä sain sisäsynnytintulehduksen munasarjaleikkauksen jälkeen, menin kotiin leikkauksen jälkeen enkä lopulta pystynyt olemaan missään asennossa. Lääkäriin ei lähdetty viemään ennen kuin olin taksia soittamassa. Silloin elämäni toinen antibioottikuuri.

Aikuisiällä vielä kolmas antibioottikuuri virtsatulehdukseen. Siinä ne kuurit sitten olikin. 

Vierailija

Söin lapsena jonkun verran kuureja korvatulehduskierteisiin. Sama nyt nuorena aikuisena, lisäksi pari poskiontelotulehdusta ollut. Ahmimishäiriön takia lihoin, psyykkiset syyt taitaa olla todennäköisempiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla