Vierailija

Tarvitsisimme autoa mutta rahaa ei ole. Ottaisitko tuon summan lainaa?

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Jos teillä hemmetin hyvät tulot ja joku lainaa, niin miksi ei. Itse en ottaisi. En pidä mitään autoa moisen arvoisena, meille vain väline liikkua paikasta A paikkaan B. Viimeisin kulkuvälineemme maksoi 40.000€ ja se oli minusta ihan hirveesti. Turvallisuus ennen kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kuka lainaisi? Tai mikä pankki?

Kaikki autoliikkeet järjestävät rahoituksen, jos luottotiedot ovat kunnossa. Pankki melkein aina kalliimpi, paitsi isoissa lainoissa, jos on reaalivakuus.

Vierailija

Autolle en ottaisi edes 1000€ lainaa vaikka tulomme ovatkin yli 10000€ kuukaudessa yhteensä. Olemme eläneet nyt 5v ilman autoa enkä moista rasitetta enää ota edes ilmaiseksi. No jos jonkun tosi makeen urheilu-avoauton saisi niin kai sillä voisi kesällä huviajella. Mutta muuten en turhaa kulurasitetta enää halua. Bussi kulkee, ja kun ei kulje niin taksi kulkee. Vaikka käyttäisi taksia kerran viikossa, se tulee omaa autoa paljon halvemmaksi. Ja jos joutuu vielä noin paljon lainaa ottamaan, voisit ajella takailla varmaan 109km viikossa että pääset samoille kokonaiskuatannukaille.

Vierailija

Riippuu lainan takaisin maksusuunnittelmasta. Autolainaa kannattaa ottaa vain sen verran mitä vuodessa pystyy kuukausittain lyhentämään. Ja toki lainan lyhentämisen päälle täytyy laskea vielä auton polttoainekulut, huollot ja vakuutukset.

Jos vuoden aikana alkaa näyttää siltä, että lainan lyhentämisen kanssa tulee ongelmia, niin auton pois myymisellä saa luultavasti kuitattua loput lainasta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat