Nainen, voisitko seurustella rasistin kanssa?

1

Jos mies olisi komea, seksikäs, hauska, sosiaalinen, urheilullinen, varakas, menestyvä, huomaavainen ja muuten kilttikin, mutta käyttäytyisi erittäin rasistisesti kaikkia maahanmuuttajia ja pakolaisia kohtaan, niin olisiko tämä ylitsepääsemätön ongelma, vai ei?

Sivut

Kommentit (157)

Vierailija

En pystyisi. Mulla on yksi kaveri joka on todella rasistinen, ja se on rasittavaa ja joskus jopa noloa. En ole itsekään mikään hyysäri ja tiedostan kyllä tälläkin hetkellä pakolaisten teot jne, mutta tuollainen kiihkorasistisuus menee jo yli. Hän on tämän pakolaiskohun jälkeen jopa "hylännyt" muutaman ystävänsä jotka ovat maahanmuuttajia. Tuollaista periaatteesta johtuvaa syrjimistä en ymmärrä, en millään.

Vierailija

Miten tämä rasistisuus ilmenisi. Eikö hän haluaisi vierittää punaista mattoa tulijoiden eteen. Eikö hän haluaisi tehdä pitkää päivää ja muutamaa ylimääräistä tuntia päivässä kyetäkseen maksamaan sen mitä hallinto on mamuille vastikkeetta luvannut. Eikö hän haluaisi  pelastaa koko maailmaa omasta selkänahastaan, suvakkien ja hyysärien lupaamana ja päättämänä ?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat