Siis miksi tuo Ristomatti oikein on tuon Anu Sagimin kanssa?

Vierailija

Kuitenkin menestynyt taiteilija ja julkikuvan perusteella myös hyväkäytöksinen. Anu taas kaiken julkisuudessa antamansa kuvan perusteella huonosti kasvatettu, heikot sosiaaliset taidot omaava ja käytöksensä perusteella myös selkeästi traumatisoitunut ja sen vuoksi ilmeisesti luonteeltaan kompleksinen. Huomaa, ettei varsinaisesti ole lähtöisin mistään hienostoperheestä.

Mikä saa ihmisen käyttäytymään tuolla tavalla? Tuli mieleen tuosta Marian ohjelmasta?

Sivut

Kommentit (24)

Jou

Risto-Matti ihastui aikoinaan nuoreen naiseen ja kai heillä on jotain omaa kemiaa. Nyt ero tulisi kalliiksi, Anu vois hyvin yrittää tyhjentää tuhkatkin pesästä :)

Vierailija

Eikös ne oo ihan julkisesti sanoneetkin että raha-asioiden takia avioliitto jatkuu? Osa Ratian omaisuudesta on Sagimin nimissä ja vaikka ei olisi niin eron tullessa menisi jakoon kun avioehtoa ei ole.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Eikös ne oo ihan julkisesti sanoneetkin että raha-asioiden takia avioliitto jatkuu? Osa Ratian omaisuudesta on Sagimin nimissä ja vaikka ei olisi niin eron tullessa menisi jakoon kun avioehtoa ei ole.

Muistakaa avioehto!

Vierailija

Näyttää siltä että Risto on tossun alla ja varoo jokaista askeltaan kun Anu niin räjähdysaltis. Ja jos Anun pillin mukaan ei tanssita niin erohan on valmis. Rahan perässä näyttää olevan. Säälittää mies parka.

Vierailija

Samaa ihmettelen. Ristomatti on kuitenkin ihan sivistyneen ja fiksun oloinen ihminen. Luulisi että saa jatkuvasti hävetä Anun käytöstä ja omakin maine ja bisnekset kärsivät tuollaisen vaimon takia. Heillähän on poika mutta hänkin taitaa olla jo aikuinen joten luulisi ettei ainakaan sen vuoksi tarvitse pitää noin surkeaa kulissia yllä.

Vierailija

Sillä anulla on kalliit ostotissit ja iso suu, luonteeltaan nbarsisti. Ei semmosesta voi helposti eroakaan ottaa, mitä kaikki naistenlehdetki sanois ???

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ristomatti on kaikkien nyhveröiden ja tossunallaolijoiden esikuva.


Asiahan on juurikin näin. Todella säälittävä ressukka, jota vironvosu vie kun desinmittaa. Eihän vironvosulla ole mitään hävittävää, kun on kerran saanut vanhan höppänän naimisiin kusetettua. Voi mielinmäärin mennä niin kuin huvittaa ukosta piittaamatta ja silti piikki on auki. Jos vanha höppänä ottaa eron, niin sittenhän vasta riemu repeää, kun vosu nyhtää lakimiehien turvin höpänältä tuhkatkin pesästä.

Vierailija

Ritsomatti meinasi potkaista tyhjää sillä aikaa kun Anu oli bb-talossa. Oli kiidätetty lanssilla sairaalaan eikä antanu kertoa Anulle mitään

Vierailija

Se, että menestynyt, keski-ikäinen mies nai nuoren, "kauniin" naisen menestyksensä tunnusmerkiksi ei ole mikään harvainen tapaus. Nyt sitten Ratia on yli 70, hänellä on joku etenevä, vanhuuten liittyvä sairaus, sydänvaivojakin on jo ollut, mutta tuollaisen vaimon kanssa on turha haaveilla rauhallisista vanhuuden päivistä hellän, mukavan kumppanin vierellä. Vaikka ne olisi ansainnut.

OT

Mulle ilmeni tp IS:sta, että Veitolan ohjelman varsinainen päähenkilö oli Ratia, ei Saagim.  Mutta tottakai Saagim hoiti itsensä Helsinkiin kun kamerat tuli kotiin. Ja tottakai hän varasti shown. (En nähnyt ohjelmaa.)

Menejo

Asia selvä. Kai nyt aikuinen mies voi rakastua ja naida kenet haluaa. Mitä se kenellekään kuuluu. Miksi pohdit sellaista, mene töihin luuseri siitä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat