Margariinissa punaisia pilkkuja?
Olen tässä nyt parina päivänä syönyt pitkästä aikaa leipää, margariini oli mennyt vanhaksi 3viikkoa sitten mutta söin kun ei haissut pahalle. Äsken leipää tehdessäni huomasin sitten että Oivariinin pinnalla on pieniä punaisia täpliä, mitähän ne on...? Alkoi vähän oksettaa, mitähän mä olen syönyt... Rasia lensi jo roskiin.
Kommentit (13)
Levitettä. Sama se. Kertokaa mitä ne pilkut oli jos tiedätte.
Vierailija kirjoitti:
Levitettä. Sama se. Kertokaa mitä ne pilkut oli jos tiedätte.
No mitä levitettä?
Vierailija kirjoitti:
Oivariivia, johan sen sanoin.
Puhuit myös margariinista.
Noniin pilkunnussiminen sikseen, tietääkö kukaan?
Sä oot roiskinut siihen jotain vaikka tomaattikastiketta
Vierailija kirjoitti:
Noniin pilkunnussiminen sikseen, tietääkö kukaan?
Etkö tosiaan tiedä margariinin ja oivariinin eroa??
Vierailija kirjoitti:
homehtuneita leivänmuruja?
No ekana tuli mieleen että onko se oikeesti pilalla mutta voiko home olla punaista?
Voi olla. Tosin näkemättä on vaikea antaa mitään varsinaisia arvioita, mutta voi olla punaista/pinkkiä.
Vierailija kirjoitti:
Sä oot roiskinut siihen jotain vaikka tomaattikastiketta
Oiskohan se ollu jotain semmosta sit... En tiedä yhtään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sä oot roiskinut siihen jotain vaikka tomaattikastiketta
Oiskohan se ollu jotain semmosta sit... En tiedä yhtään.
Oot ravistanut ja avannut ketsuppipullon vieressä.
T. Selvän ja kännisen näkijä.
Kumpaa sä sitten käytit, margariinia vai oivariinia?